2Masterclasses

Masterclass Bewustwording & Motivatie 

In deze en de volgende Masterclass deel ik met jou hoe jij de stress en burn-out klachten, een vorm van onvrede dus (want dat is linksom of rechtsom meestal de oorzaak), kunt verminderen. Door minder met je mobiel te zitten uiteraard maar ook door:

je meer bewust te worden van wat het je kost en wat het je brengt

zodat jij van binnenuit gemotiveerd raakt om

aandacht te hebben voor dat wat jij ‘echt’ belangrijk vindt in het leven.

En ook, hoe richt jij je dag in? Zou dit anders kunnen?

En nog veel meer 😉

Masterclass Bewustwording & Motivatie 3

In de 3 Masterclasses die je hebt gezien, deelde ik super praktische tips die bijdragen aan ‘dichterbij jezelf zijn en te blijven’. Zo ook over de vijf belangrijke thema’s in het leven:

Gezondheid: besteed je voldoende tijd aan gevarieerd eten en bewegen?
Mentaal welbevinden: hoe is het met zelfacceptatie, zelfliefde en je concentratie gedurende de dag?
Zingeving: heb je zin in wat je doet en besteed je tijd aan persoonlijke ontwikkeling?
Meedoen en verbinden: heb je een cirkel met mensen om wie je geeft of voel je je eenzaam?
Dagelijks functioneren: lukt het jou om evenwicht te vinden tussen de tijd die je besteedt aan dat wat energie kost en de tijd je besteedt aan dat wat energie geeft?

Kijk, dat zijn nog eens thema’s die het reflecteren waard zijn. Vind je ook niet?

Als je er ook zo over denkt, dan past mijn online coaching programma goed bij jou. We gaan dan dieper in op de besproken thema’s en ik vertel je hoe je beter scoort op al die vijf vlakken.

Kortom, heel, heel veel waarde zodat zelfinzicht in z’n puurste vorm ontstaat. Je ontvangt in totaal 10 video’s (elke week 1 video) zodat je voldoende tijd hebt om alles te laten bezinken en de tips en tools te integreren.

Ik zeg: laten we er samen voor gaan! Het programma is geschikt voor iedereen uit Nederland en Vlaanderen. Je kunt hem overal en op elk moment volgen.

Ik bied nu tijdelijk mijn online programma aan voor € 499,- (normaal € 999).

Maar even dit: Voordat we starten, is er een mogelijkheid om te kiezen voor een matchcall. Want behalve het online coaching programma waarin ik álle waarde van een live coaching traject heb gegoten, kan het zijn dat je je afvraagt wat bij jou past.
Online of een 1:1 live coaching traject.

Want in een 1:1 live coaching traject kunnen we inzoomen op jouw persoonlijke situatie en dat lukt niet tijdens het online coaching programma.

Dus mocht je samen willen afstemmen over wat bij jou past, doe ik dit met alle liefde in de vorm van een matchcall. Je hoort dan mijn stem en samen bespreken we de mogelijkheden.

Je kunt via onderstaande knop een vrijblijvende intake oftewel een mathcall met mij inplannen. Als je direct de online coaching wilt volgen, dat kan dat uiteraard! Heel veel plezier met dit mega waardevolle programma dat jij op jouw moment kunt volgen.