3-daagse ‘Rust in je hoofd’ challenge

Heb jij behoefte aan meer rust in je hoofd? Doe dan nu mee aan de gratis 3-daagse challenge ‘Rust in je hoofd’ en ontvang drie dagen lang een mail met een ontspanningsoefening in de vorm van een audiobestand. 

Onrust in je hoofd

Een onbestemd gevoel, onrust in je hoofd en in je lijf. Overdag ben je van alles van plan, maar er komt weinig uit je handen. Nog even dit, nog even dat doen. Maar dat wat je daadwerkelijk van plan was, schuift op. Afgeleid worden door allerlei gedachten en prikkels waardoor je je niet kunt concentreren, is een valkuil.

IMG_1514.jpg

Denk ook aan bliepjes van binnenkomende mail en appjes. En de neiging hier direct op te reageren. Gevolg is dat het voelt alsof alles en iedereen aan je trekt. Voordat je het weet is het al vier uur ’s middags en liep de dag weer anders dan je had gewild. En is er aan het einde van zo’n dag een voldaan gevoel? Mwoah..

Wanneer je goed bij jezelf nagaat, is er aldoor een bepaalde onrust. Ook ‘s nachts zodra je in een lichtere slaap bent. Iets wat je dwars zit, wordt ’s nachts ook nog eens ‘groter’. En als je wekker gaat? Dan heb je het gevoel dat je nog uren zou kunnen slapen.

Eigenlijk komt het erop neer dat je aldoor ‘AAN-staat’. Knap vermoeiend. Het hebben van een kort lontje is dan ook niet vreemd. En om nou te zeggen dat we leuk zijn voor onze omgeving en onszelf?

Rust in je lijf ervaren

Omdat ik in mijn werk deze signalen vaak tegenkom, heb ik het volgende bedacht. De ‘Rust-in-je-hoofd-challenge’ laat jou namelijk rust in je hoofd en rust in je lijf ervaren. Geen 7-daagse, geen 30-daagse maar een 3-daagse-challenge. Dat houdt het overzichtelijk.

Waarom de naam ‘challenge’?

Iets volhouden kan lastig zijn. Iets afmaken net zo. Zeker wanneer je dus onrustig bent. Deze challenge vraagt uiteraard een actie van jou om in ‘beweging’ te komen en jezelf dit te gunnen. Maar het is zo overzichtelijk dat je dit niet als een opgave hoeft te ervaren. Eerder als een cadeautje.

Wat houdt de challenge in?

Je ontvangt van mij 3 dagen achter elkaar een mail. De mail neemt 10, hooguit 15 minuten van je tijd in beslag. Zo kort? Ja!:-) Elke dag een een oefening en een paar concrete tips. Elke dag een ander onderwerp dat aansluit op de dag erna.

      • Ademhaling
      • Meditatie
      • Bodyscan

Wil jij deze gratis challenge volgen?

Laat dan hier je naam en mailadres achter. Dan ontvang jij automatisch drie dagen lang een waardevolle oefening in de vorm van een audiobestand. De oefeningen sluiten op elkaar aan maar versterken elkaar ook. Kortom: Waarde!