Hoe gaan we bewegen?

Tijdens het individuele traject gaan we gedurende zes weken de natuur in om te genieten van verschillende vormen van lichaamsbeweging en maken daarbij gebruik van de Mindful Run-methode. We kunnen onder andere gaan wandelen, hardlopen, fietsen en in de zomer kanoën. Wat voor activiteiten we precies zullen ondernemen, is afhankelijk van wat bij jou past. We bespreken dit tijdens het vrijblijvende intakegesprek.

In sommige gevallen gaat de voorkeur uit naar een en dezelfde vorm van lichaamsbeweging, terwijl een combinatie van verschillende activiteiten ook mogelijk is. Tijdens de activiteiten staan we regelmatig stil om verschillende oefeningen te doen, die aansluiten op jouw coachvraag.

activitetien in de natuur

Wandelen

Wandelen is de ideale manier om je bewust te worden van jezelf en jouw omgeving. Gedurende het wandelen letten we onder andere op onze ademhaling en ons looppatroon.

Hardlopen

Voor wie het nog nooit heeft gedaan is het misschien een flinke stap, maar iedereen kan –los van een serieuze fysieke beperking- hardlopen. Hardlopen met ‘t’: minder vanuit het hoofd, meer vanuit het hart. We bouwen het rustig op en stellen samen doelen die passen bij jouw niveau.

Fietsen

Fietsen op een tandem is een heerlijk ontspannende bezigheid. Wanneer je achterop zit bij een tandem, kun je niet sturen. Daardoor is fietsen op een tandem een prima manier om te ervaren hoe je de controle loslaat.

Kanoën

Wat is er rustgevender dan met een kano door het kalme water glijden? Leren balanceren en de zintuigen prikkelen. Vanuit Monnickendam kunnen we ieder in een kano stappen en door het prachtige landschap peddelen.

Kom vandaag nog in actie:

Plan een belafspraak