Wandelcoaching in Noord Holland en de provincie Utrecht.

Twaalf weken lang, twee uur per keer (om de week) bewegen en werken aan dat waar jij beter in wilt worden. Woon jij buiten deze regio? Ik kan je verwijzen naar een van mijn waardevolle collega’sDit laatste wordt duidelijk tijdens een intake die aan het twaalf-wekelijkse traject vooraf gaat. Zo kan het zijn dat jij meerdere wensen hebt, waaronder:

  • Je grens tijdig herkennen en hierbinnen blijven
  • Hoofd- en bijzaken beter leren onderscheiden
  • Oud zeer loslaten
  • Loslaten waar je geen invloed op hebt
  • Relativeren en aanvaarden
  • Evenwicht tussen denken en voelen
  • Jezelf en authentiek zijn
  • Jezelf beter leren begrijpen

Wil jij jezelf op dit soort punten verbeteren? En spreekt het je aan om hier aan te werken in combinatie met wandelen, ademhalingstechnieken, Mindfulness, yoga en NLP? Zonder dat het zweverig is? Vul dan bijgaand contactformulier in (zie link). Ik neem binnen 24 uur contact met jou op.

Plan een belafspraak

Mindful Walk en Mindful Run (groepsverband):

Ben jij benieuwd naar een 5-weekse cursus Mindful Walk? of Mindful Run? Zie het filmpje hieronder.De cursus wordt door heel Nederland aangeboden door verschillende collega-instructeurs. Zelf geef ik deze cursus in de gemeente Waterland.

De cursus staat voor wandelen of hardlopen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken, Mindfulness en yoga. De methode staat voor makkelijker lopen, fun en meer energie! Qualitytime voor jezelf. Of beter gezegd: Tot jezelf komen in een groep, zonder je verhaal te doen. De groepen zijn klein, minimaal zes en maximaal tien deelnemers.

Gedurende de 5-weekse cursus wordt elke week een ander thema behandeld. Denk aan beter leren voelen en bewustwording. Maar ook ademhalingstechnieken. Loslaten en vertrouwen. Benieuwd waar en wanneer deze cursussen worden gegeven? Klik dan op bijgaande link. Je kunt als je wilt je ook aanmelden.

http://www.mindfulrun.nl/monnickendam

Foto’s:

Foto’s van de 5-weekse cursus Mindful Run, zie onder. Om de privacy van deelnemers te waarborgen, ben ik selectief in het plaatsen van foto’s.

Deze diashow vereist JavaScript.