Bedankt Masterclass ‘Bewustwording en motivatie’

ÉCHT LEVEN'COACHING PROGRAMMA (3)

YES Mooi mens!

Ik hoop dat de twee Masterclasses jou hebben geïnspireerd. Smaakt het naar meer? Lees dan even verder want ik heb echt iets waardevols voor jou..!

Maar eerst..:

Jij wilt de regie over jezelf, je tijd en je leven. Maar niet geforceerd, juist vanuit ontspanning.

JA je wilt ertoe doen, je nuttig en gemotiveerd voelen. Je wilt voldoening ervaren. Maar niet ten koste van alles.

Je wilt rust in je hoofd, acceptatie, positiviteit en je energiek voelen, maar niet alleen prater de praat, ook ‘doen’!

Het ‘Echt leven’ online coaching programma

Creëer comfort en ontspanning zodat jij tevreden kunt terugkijken op jouw dag, vanuit de juiste energie!

Je wilt jezelf leren begrijpen, weer echt voelen wat je nodig hebt en daar invulling aan geven. Maar als je eerlijk bent, blijft het tot nu toe bij een voornemen en ben je moe van de dagelijkse sleur en ratrace..

Met het ‘Echt leven’ programma hoef je niets 'af' te leren, je leert vooral 'aan'. En dat is comfortabel. Nieuwe en praktische vaardigheden zodat je met plezier en voldoening stappen voorwaarts zet. Met jezelf aan het roer.

COMFORT, VOLDOENING & PLEZIER! Dat is waar we voor het doen.

Onze manier van werken is 'evidence based'. Met andere woorden: Een bewezen en praktische aanpak inclusief alle stappen voor meer focus, rust en structuur.

Ook leer je dat je met de juiste ademhaling de stress de baas kunt zijn. En dat je je brein op een natuurlijke manier kunt trainen zodat je een meer frisse en energieke mindset gaat ervaren.

Door middel van een eenvoudige methode en dus reële stappen, ga je merken dat jouw 'fundering', oftewel jouw basis weer stevig wordt. Zodat je gezonde reserves opbouwt. Dat is fijn op korte, en lange termijn. Want wanneer het nog eens tegenzit (that's life..) bepaal jij vanuit ontspanning en vanuit jouw 'authentieke zelf' hoe jij ermee omgaat.

Ben jij bereid om een gewoonte te maken van dat wat je echt belangrijk vindt? Dat is dit ‘Echt Leven’ coaching programma voor jou.

Dat lijkt me heerlijk, maar hoe dan?! Want momenteel..

Heb je al zoveel geprobeerd en het werkte niet voldoende. Na een tijdje zakt alles weer weg en zit je weer in je oude patronen. Dat frustreert je!

We horen het zo vaak van onze klanten!

Ze zeggen letterlijk (en misschien herken je dit wel):

“Ik lees over van alles wat ik zou moeten doen en iedereen heeft goedbedoelde adviezen..pffff…Maar wat werkt nou echt voor MIJ? En hoe dan?!

Super irritant is natuurlijk ook dat iedereen op facebook en Instagram gelukkig lijkt te zijn. Maar die mooie verhalen, die schone schijn dat is niets voor jou.

Daarbij komt het verhaal waar je je aan vasthoudt steeds voorbij:

“Ik moet al zoveel, waar begin ik, ik lijk overal onmisbaar te zijn en ik kom niet aan mezelf toe!"

En de overtuiging van vroeger waarmee je bent opgegroeid: “Ben ik het wel waard?", of "Dit lukt mij vast niet” (ggrrr!). Met als gevolg dat je jezelf kleiner maakt dan nodig, je past je aan en doet jezelf tekort..

En nu je leest over het ‘Echt Leven’ coaching programma, laten we het dan over jouw energie hebben. Op dit moment zijn de voor jou bekende patronen, gewoonten en overtuigingen (nog) leidend. Logisch! Maar...ze zijn niet allemaal helpend, ze belemmeren je. Weet dat dit mede jouw stemming en moeheid verklaart.

EN.. je lijf geeft regelmatig signalen af waarvan je weet dat het niet ok is. Waar of waar?

Esther van der Salm

Je hebt er genoeg van je aldoor aan te passen en hebt behoefte aan RUST in je hoofd én in je lijf.

Je hebt behoefte aan RUST in je hoofd en in je lijf.

Je wilt KRACHTIGER in het leven staan: Meer (werk)plezier en meer energie vanuit de echte jij.

De kracht van de eenvoud spreekt je aan evenals de coaching met de 'DOEN' mentaliteit.

Je wilt op een basic en praktische manier gecoacht worden om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen.

Jij zit niet te wachten op coaching binnen vier muren, je wil de buitenlucht in!

Je wilt een stuk eerlijke begeleiding en 'to the point’. Nuchter, concreet en het mag over jouw gevoelens gaan.

Je wilt dat wat je leert, moeiteloos kunnen toepassen, op werk en thuis.

Je wilt meer kunnen genieten van de kleine dingen die groot zijn. En in het 'nu' zijn in plaats van druk zijn met gisteren en morgen.

Je wilt ook niet meer zo geleefd worden maar weten waar je het voor doet en je daar op kunnen richten zodat je zelf stuurt op jouw tijd en de keuzes die je maakt.

 

Zegt je gevoel dat je er klaar voor bent, maar je hoofd nog niet? Wellicht vind je het spannend. Iets als onbekend maakt onbemind? Dat kan ik mij voorstellen. Realiseer jezelf hoe het nu met je gaat. Kan het zijn dat NU het moment is om écht in actie te komen voor jezelf? Je wilt alleen nog graag weten HOE.

En precies dat ga je ontdekken in het:

Het ‘Echt leven’ online coaching programma

Wil jij persoonlijk met mij afstemmen of dit programma de juiste stap is voor jou? Vraag dan nu een matchcall aan!

Een greep uit de successen:

reviews Esther van der Salm
reviews Esther van der Salm

Dit programma is voor jou als

Je begeleiding op een basic manier wilt om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen.

Stappen wilt zetten zonder je verhaal te hoeven doen.

Je je eigen basis (weer) op orde wilt hebben.

Je wilt leren van iemand die de lifestyle al bereikt heeft waar jij ook naar verlangt.

Je weet dat om de coaching te laten slagen, je aan jezelf gaat werken. Maar je wilt het niet alleen hoeven doen.

Je niet weet hoe. Het lijkt je fijn als de aanpak praktisch is en bij jou past.

Wanneer je meedoet met dit programma ga je:

Leren anders te communiceren, maar vooral ook ‘doen’ vanuit de juiste energie.

Ervaren dat lichaamsbeweging zonder prestatiedruk een positief effect heeft op jou.

Merken dat de praktische én bewezen methode bijdraagt jouw vicieuze cirkel te doorbreken.

Leren weer positief naar jezelf en jouw leven te kijken.

Merken dat deze basic aanpak jou laat loskomen van vaste denkpatronen en gewoonten.

reviews beweging op elk niveau
4

“Always stand for what you believe in, even it means standing alone.”

---- Albert Einstein

Wat houdt dit programma in?

beweging op elk niveau

10 uitgebreide modules in de vorm van video’s inclusief allerlei thema’s, meditaties en visualisaties. Het brede palet van verschillende ‘evidence-based’ methodes maken het programma krachtig en compleet.

Je ontvangt elke week per mail een nieuwe module zodat je tussendoor voldoende tijd hebt om de stof te laten bezinken, ermee te experimenteren en het te integreren.

Het programma heeft een kop en een staart. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het begin en afronden op een manier waarbij we alle belangrijke items hebben afgevinkt.

De video’s zijn deels in de buitenlucht en deels binnen opgenomen. Elke module bevat mijn persoonlijke uitleg over verschillende tools, er zijn opdrachten en mooie nadenkers.

Het ‘Echt Leven’ coaching programma blijft voor altijd van jou. Zo kun je jouw favoriete module terugkijken of na een tijdje, wanneer jij wil, het programma opnieuw volgen.

Schermafbeelding 2022-12-20 124831

Over Esther

Naast haar vele dienstjaren in het bedrijfsleven, heeft ze altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. En ja, zowel op sportgebied als privé kent ze de klappen van de zweep. Het marathonschaatsen op hoog niveau in binnen- en buitenland in een gesponsorde ploeg heeft haar geleerd wat echt afzien is. Leren omgaan met perfectionisme net zo. Een onvergetelijke periode die haar heeft gevormd en waar ze tot op de dag van vandaag profijt van heeft in haar werk als coach en therapeut.

Na een reorganisatie in het bedrijfsleven heeft ze het roer omgegooid en is begin 2017 haar coaching praktijk gestart. “Best decision ever”, zegt ze zelf.

Esther woont met haar man in Monnickendam dichtbij de Gouwzee. Dochter Carmen woont en studeert in Enschede. De hobby’s van Esther bestaan uit surfen, (zee)zeilen, hardlopen, wielrennen, skiën, skeeleren, uiteten gaan en reizen. Elke dag een glas wijn met de man, voelt goed geeft ze aan. Eén van haar motto’s ‘Life is too short to drink bad wine’ is dan ook wel zo passend.

Ambities

Beweging op elk niveau bestaat bijna 6 jaar en groeit aardig uit haar jasje. Sinds een jaar is er de droom om door te ontwikkelen en versterken coaches Marian en Peter dit basic en authentieke merk. Esther richt zich inmiddels vaker op de ambitieuze ondernemers en heeft naast Beweging op elk niveau, de exclusieve tak ‘Beweging Excellent’ opgericht. Verdere groei van Beweging op elk niveau ligt in de lijn der verwachting. Al zal dit stap voor stap plaatsvinden. Het waarborgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Met het ‘Echt Leven’ online coaching programma is het mogelijk geworden voor iedereen in Nederland en België de keuze maken voor deze unieke aanpak. 

Esther over de missie:

“Wij begeleiden cliënten die graag aan zichzelf willen werken op gebied van acceptatie, stress, preventie en hun herstel. Tijdens de online en live coaching wordt de cliënt zich meer bewust van de essentie en oorspronkelijke waarden in zichzelf zodat er meer zelfinzicht ontstaat. Met als effect dat intrinsieke motivatie optreedt om gerichte keuzes te maken die bij hem of haar past. We staan voor echtheid, een nuchtere en concrete aanpak. Al gaan we het wel over gevoel hebben. We onderscheiden ons door onze cliënt buiten te laten bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken, reflectie, motiverende gespreksvoering, Mindfulness en NLP. Ons doel is om voor klanten het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om voorkomen of herstellen van een burn-out, bore-out, of grenzen leren bewaken of beter leren omgaan met de sores van een samengesteld gezin, alles kan.

Als wij 10% van onze energie aan onze cliënten kunnen doorgeven, is onze missie geslaagd!”

Zichtbaarheid werken we ook aan:

Beige Client Reviews Instagram Post

Ben je klaar voor de volgende stap zodat jij weer weet wat je wil, wat je doet en waarom? Met als resultaat meer voldoening en tevredenheid?

Veelgestelde vragen:

Hoelang houd ik toegang tot het programma?
Je houdt levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s. En dat is top! Zo kun je altijd teruggrijpen naar de tips en tools die jou gaan helpen. 

Wanneer kan ik starten met het programma?
Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je de mail met de eerste trainingsvideo zodat je kunt starten. Het moment van daadwerkelijk starten, bepaal je uiteraard zelf. 

Hoelang duurt het programma?
Tien weken. Elke week ontvang je een nieuwe video in jouw inbox.

Hoelang duurt elke video?
Dat varieert van 30 tot 60 minuten. Heel veel waarde!

Wat kost het programma?
Dit online coaching programma boordevol waarde kost normaal gesproken 999,-. Omdat ik iedereen een kans wil geven, bied ik dit programma aan voor 499,-. En dat is een scherp tarief voor 10 waardevolle video's. 

Kan ik in termijnen betalen?
Ja. Je kunt de investering ook in 2 termijnen van 249,50 incl btw voldoen.

EENMALIGE INVESTERING
Nu geen 999,- maar slechts
499,-
incl btw

IN 2 TERMIJNEN
Nu geen 499,50 maar slechts
249,50
incl btw

Schermafbeelding 2022-12-20 130058