Bedankt Masterclass ‘Meer energie en grip op je leven’

Ontwerp zonder titel - 2022-11-21T125036.557

Bedankt voor het aanvragen van mijn Masterclass 'Meer energie en grip op je leven'.

Naast de nuttige informatie en tips die je gaat zien in deze Masterclass, nodig ik je uit om gebruik te maken van mijn speciale aanbieding. Ik heb in aansluiting op de Masterclass die je nu hebt gezien, een serie van twee Masterclasses over 'Bewustwording en motivatie' voor je klaarstaan. Hierin vertel ik je hoe je minder ‘AAN’ kunt staan.

In de twee Masterclasses deel ik ook met jou hoe jij de stress en burn-out klachten, een vorm van onvrede dus (want dat is linksom of rechtsom meestal de oorzaak), kunt verminderen. Door minder met je mobiel te zitten uiteraard maar ook door:

je meer bewust te worden van wat het je kost en wat het je brengt

zodat jij van binnenuit gemotiveerd raakt om

aandacht te hebben voor dat wat jij ‘echt’ belangrijk vindt in het leven.

En ook, hoe richt jij je dag in? Zou dit anders kunnen?

En nog veel meer.

De twee Masterclasses 'Bewustwording en motivatie' zijn verkrijgbaar van 47,- voor maar 17,- !

Als je de Masterclasses bestelt, krijg je er als bonus een persoonlijke coach call bij. Ik kijk er naar uit om je telefonisch te ontmoeten.

EENMALIGE INVESTERING

17,-
incl btw