Bedankt Masterclass meer energie

Ontwerp zonder titel - 2022-11-21T125036.557

Bedankt voor het aanvragen van mijn Masterclass 'Meer energie en grip op je leven'.

Naast de nuttige informatie en tips die je gaat zien in de Masterclass 'Meer energie en grip op je leven', nodig ik je uit om gebruik te maken van mijn speciale aanbieding. Ik heb een serie van twee Masterclasses over 'Bewustwording en motivatie' voor je klaar staan, waarin ik je vertel hoe je minder ‘aan’ kunt staan.

In de twee Masterclasses deel ik ook met jou hoe jij de stress en burn-out klachten, een vorm van onvrede dus (want dat is linksom of rechtsom meestal de oorzaak), kunt verminderen. Door minder met je mobiel te zitten uiteraard maar ook door:

je meer bewust te worden van wat het je kost en wat het je brengt

zodat jij van binnenuit gemotiveerd raakt om

aandacht te hebben voor dat wat jij ‘echt’ belangrijk vindt in het leven.

En ook, hoe richt jij je dag in? Zou dit anders kunnen?

En nog veel meer.

De twee Masterclasses 'Bewustwording en motivatie' zijn verkrijgbaar van 97,- voor € 47,-.

Als je de Masterclasses bestelt, krijg je er als bonus een persoonlijke coach call bij. Ik kijk er zooo naar uit om je te ontmoeten.

EENMALIGE INVESTERING

47,-
ex btw