“Na een jaar vol verlies en verdriet ging het niet zo goed met mij. Eerder heb ik een burn-out gehad doordat mijn werk veel van mij en mijn energie vroeg. Ik voelde tot een paar maanden geleden dat ik door werksituaties en privé omstandigheden weer terugviel. Ik wilde dit niet meer. Vanuit mijn werk kreeg ik de kans om een coachingstraject te mogen starten bij Esther.

Wat een reis heb ik gemaakt en wat ben ik trots op alle inzichten en mijn grens die ik nu herken. Een andere manier van ademen, speelde daarbij een grote rol. Trots dat ik door weer en wind per keer 2 uur lang samen met Esther mijn verleden kon verwerken. Op een manier waardoor ik dat nu eindelijk een plek heb kunnen geven. Door alle oefeningen, het bewegen, de gesprekken en mij een spiegel voor te houden, heb ik geleerd in mezelf te geloven en bij mezelf te blijven.

Ik kan iedereen de Mindful coaching van Esther aanbevelen. Ze is zo een oprecht lief en eerlijk mens, ze zal nog veel mensen met haar manier van coachen helpen. Ik ben haar ontzettend dankbaar en prijs mij een gelukkig mens dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen”. Hanneke.

⭐️Wil jij, net als Hanneke, ook aan de slag met dat waar jij beter in wil worden? En ben je benieuwd of deze aanpak van buitencoaching bij jou past? Dan is een introductiesessie misschien iets voor jou.

Wat bovendien goed is om te weten dat de meeste werkgevers tegenwoordig een coachingstraject vergoeden. Zij hebben net als jij, er baat bij dat (langdurige) uitval wordt voorkomen. De kosten voor een coachingstraject zijn voor de werkgever belasting aftrekbaar. 

Hartelijke groet,


Esther van der Salm

info@bewegingopelkniveau.nl
0640093007.

Geef een reactie