Volendam en Edam liggen ongeveer 8,5 kilometer, 12 minuten rijden van Monnickendam, waar Esther van der Salm woont: Persoonlijke coach volgens de Mindful Run methode.

Ze neemt je mee de natuur in en helpt jou in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk. In combinatie met mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP (aandacht voor het hardnekkige brein) is het een effectieve manier om somberheid, overspannenheid, burn-out of bore-out tegen te gaan. Of om je gewoon fitter te voelen. Niet zweverig, maar met beide benen op de grond.

Wandelen, of andere vormen van lichaamsbeweging

Als buitencoach begeleidt ze je twaalf weken lang, zonder prestatiedrang, met bewegen in de buitenlucht. En ze leert je ook de gereedschappen om hier voortaan zelfstandig mee verder te kunnen. Het wandelen kan trouwens ook afgewisseld worden met hardlopen, fietsen en in de zomer kanoën.

Twijfel je of een individueel coachingstraject in de buitenlucht bij jou past? Boek dan een introductiesessie.

Start met een beter, gezonder en fitter leven en een frisse mind:

Plan een belafspraak

“De sessies met Esther leerden me te sporten binnen mijn eigen grenzen, gaven me vertrouwen dat ik ondanks ziek zijn of ziek voelen kon blijven sporten en daar van kon genieten in de buitenlucht. De sessies hielpen mij ook bij het herkennen en ordenen van mijn gedachten en emoties, en ook weer trots te kunnen zijn op mijn lijf”. Monique.

De route vanuit Volendam naar de wandelcoach

Ik heb de sessies met Esther als heel erg fijn ervaren. Totaal geen prestatiedruk. Ik heb geleerd om in het vervolg meer tijd voor mezelf te nemen. Esther is echt een lieve schat met veel geduld, een fijne aanpak en dat werkt motiverend. Ik raad het iedereen aan, ook al ben je niet ervaren.

K.H. uit Volendam

De route vanuit Edam naar de wandelcoach

Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in Noord-Holland. Het is met name bekend van de palingpop en klederdracht. Edam ligt iets ten noorden van het dorp, en de kaas uit deze stad is wereldberoemd.