Ik ben Esther van der Salm, burn-out en bore-out coach in de gemeente Waterland. Ik neem je individueel mee de natuur in. De regio Waterland en ver daarbuiten kent veel verschillende mooie plekken om te bewegen.

In de natuur help ik je, zowel in de letterlijke als figuurlijke zin van het woord, in beweging te komen. Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met mindfulness, NLP en ademhalingstechnieken, is een doeltreffende manier om jouw matheid, overspannenheid, burn-out of bore-out te bestrijden.

Wandelen, hardlopen, fietsen en meer

Als coach begeleid ik je twaalf weken lang, zonder prestatiedruk, met bewegen in de buitenlucht zodat jij je weer beter voelt. Ik reik je ook de tools aan hier in de toekomst zelfstandig mee verder te kunnen. Desgewenst kan het wandelen worden afgewisseld met hardlopen, fietsen of kanoën.

Twijfel jij of een individueel coachingstraject in de buitenlucht iets voor jou is? Boek dan een introductiesessie.

Esther heeft een enorme uitstraling van: ‘dit project gaan we samen aan’. Zelf is ze enorm sportief en weet veel van verschillende takken van sport op elk niveau. Esther is voor mij iemand met een luisterend oor, een groot inlevingsvermogen en een warme persoonlijkheid!

E.R., Monnickendam

Plan een belafspraak

Locatie: gemeente Waterland

Waterland is een gemeente in Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Waterland, waar de gemeente naar genoemd is. Steden en dorpen in de gemeente Waterland: Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Purmer (gedeeltelijk), Uitdam, Watergang en Zuiderwoude.