Ik ben Esther van der Salm, persoonlijke coach volgens de Mindful Run methode in Monnickendam en in de wijde omtrek. Als coach neem ik je individueel mee de natuur in. Daar help ik je, zowel in de letterlijke als figuurlijke zin van het woord, in beweging te komen. Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met ademhalingstechnieken, Mindfulness en NLP (aandacht voor het hardnekkige brein), is een doeltreffende manier om jouw somberheid, overspannenheid, burn-out of bore-out te bestrijden.

Wandelen, of andere vormen van lichaamsbeweging

Als coach begeleid ik je twaalf weken lang, zonder prestatiedruk, met bewegen in de buitenlucht zodat jij je weer beter voelt. En ik reik je de tools aan om hier in de toekomst zelfstandig mee verder te kunnen. We wandelen en dit kan desgewenst worden afgewisseld met hardlopen, fietsen en in de zomer kanoën.

Natuurlijk gaan we niet alleen bewegen. Bewegen is immers een middel om mentaal in beweging te komen. Tijdens een individueel coachingstraject in de buitenlucht gaan we aan de slag met dat waar jij beter in wilt worden.

Twijfel jij of een individueel coachingstraject in de buitenlucht iets voor jou is? Boek dan een introductiesessie.

Start met een beter, gezonder en bewuster leven en plan een belafspraak

Voordat ik aan de sessies begon voelde ik mij lichamelijk redelijk goed en fysiek redelijk normaal met pieken van stress. De sessies die ik bij Esther heb mogen ervaren zijn zeer positief in de zin dat elke sessie nieuwe uitdagingen bevatte. Attent zijn op het hier en nu maar bovenal de ademhaling!! Het heeft mij echt een boost gegeven, heb zelfs hardloopschoenen gekocht om zelf voorzichtig aan de slag te gaan. Ik ben nu veel bewuster van alles.

E.R., Monnickendam

Locatie: Monnickendam in de gemeente Waterland

Monnickendam ligt in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee in Noord-Holland.