Burn-out in Monnickendam

Ben je vaak moe en heb je regelmatig hoofdpijn? Ben je onrustig in je hoofd en heb je moeite je te concentreren? Heb je weinig zin, zie je overal tegenop en komt er weinig uit je handen? Het zijn stuk voor stuk signalen die kunnen wijzen op een burn-out. Een slechte nachtrust, veel piekeren en ontevredenheid zijn eveneens symptomen.

Herstel van je burn-out

Je wil van je burn-out afkomen maar wat helpt? Bewegen! Beweging in de natuur heeft een bewezen positief effect op jouw lichaam en geest. Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met reflecterende gesprekken, mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP. Dit is mijn doeltreffende methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en jouw gejaagdheid, somberheid, vermoeidheid te verminderen. Deze unieke aanpak maakt dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten. De afgelopen jaren heb ik al tientallen mensen met succes van hun burn-out af mogen helpen of een burn-out weten te voorkomen met behulp van deze basic aanpak. No nonsens.

Burn-out coach uit Monnickendam

Ik ben Esther, ik begeleid jou tijdens jouw burn-out graag naar meer rust in je hoofd en in je lijf. Ik heb altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. Sinds mijn 7e schaats ik en vanaf mijn vijftiende ben ik fervent hardloper. De prestatiedruk was hoog en ik ging regelmatig over mijn grens heen. Niet alleen tijdens het sporten maar ook in het dagelijkse leven. Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met mindfulness was voor mij de sleutel. Dat in combinatie met het aanleren van een gezonde ademhaling en het loskomen van vaste denkpatronen en gewoonten.

Het traject voor individuele coaching betreft een twaalfweeks traject waarbij we om de week twee uur per keer samen de buitenlucht in gaan. We werken buiten in de groene omgeving van Monnickendam.

Ik wil een burn-out coach

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bel ik graag eerst even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee gaan. Je kunt even mijn stem horen en je kunt je vragen aan me stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je uiteraard alle tijd om alles even te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens discreet. Leuk je snel te spreken!

Voordat ik aan de sessies begon voelde ik mij lichamelijk redelijk goed en fysiek redelijk normaal met pieken van stress. De sessies die ik bij Esther heb mogen ervaren zijn zeer positief in de zin dat elke sessie nieuwe uitdagingen bevatte. Attent zijn op het hier en nu maar bovenal de ademhaling!! Het heeft mij echt een boost gegeven, heb zelfs hardloopschoenen gekocht om zelf voorzichtig aan de slag te gaan. Ik ben nu veel bewuster van alles.

E.R., Monnickendam