Burn-out in Hoorn

Ben je vaak moe en heb je regelmatig hoofdpijn? Ben je onrustig in je hoofd en heb je moeite je te concentreren? Heb je weinig zin, zie je overal tegenop en komt er weinig uit je handen? Het zijn stuk voor stuk signalen die kunnen wijzen op een burn-out. Een slechte nachtrust, veel piekeren en ontevredenheid zijn eveneens symptomen.

Herstel van je burn-out

Je wil van je burn-out af maar wat helpt? Eerst de basis op orde, dat is waar we mee starten. Dit wil zeggen: Bewegen zonder prestatiedruk ! Beweging in de natuur heeft een bewezen positief effect op jouw lichaam en geest. Dit in combinatie met ademhalingstechnieken zodat je gaat ervaren hoe het is binnen jouw grens te blijven. Bijzonder om te ervaren hoe ademhaling hier een grote rol in speelt.

De basis op orde betekent ook gevarieerd eten en rustmomenten overdag. Wanneer deze basis op orde is, gaan we verder aan de slag met gedrag: Wat wil je? Wat doe je en waarom? Dit pakken we aan door middel van gerichte oefeningen op basis van reflecterende gesprekken, mindfulness, yoga en NLP. Dit is mijn doeltreffende methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en jouw gejaagdheid, somberheid, vermoeidheid te verminderen. Deze unieke aanpak maakt dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten.

De afgelopen jaren heb ik al tientallen mensen met succes van hun burn-out af mogen helpen of een burn-out weten te voorkomen met behulp van deze basic aanpak. No nonsens.

Burn-out coach Hoorn

Ik ben Esther, ik begeleid jou tijdens jouw burn-out graag naar meer rust in je hoofd en in je lijf. Ik heb altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. Door mijn gedrevenheid ging ik uiteindelijk over mijn grens.

Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met mindfulness was voor mij de sleutel. De basis. Dat in combinatie met het aanleren van een gezonde ademhaling, bewustwording en het werken aan loskomen van vaste denkpatronen en gewoonten.

Het traject voor individuele coaching betreft minimaal een twaalfweeks traject waarbij we om de week twee uur per keer samen de buitenlucht in gaan. We kunnen bij jou in de buurt afspreken in een groene omgeving. Ook kunnen wij elkaar in Monnickendam ontmoeten of op een andere locatie waar jij je prettig bij voelt.

Ik wil een burn-out coach

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bel ik graag eerst even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee gaan. Je kunt even mijn stem horen en je kunt je vragen aan me stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je uiteraard alle tijd om alles even te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens discreet. Leuk je snel te spreken!

Voordat ik aan de sessies begon voelde ik mij lichamelijk moe met pieken van stress. Ik was de regie over mezelf kwijt. Via mijn werkgever mocht ik een coachingstraject bij Beweging op elk niveau volgen. De sessies die ik bij Esther heb mogen ervaren zijn zeer positief in de zin dat elke sessie nieuwe uitdagingen bevatte. De spiegel die zij mij voorhield, heeft mij vele inzichten gegeven waardoor ik stappen voorwaarts maakte, en nog steeds doe. Attent zijn op het hier en nu maar bovenal de ademhaling ! Het traject heeft mij echt een boost gegeven, vertrouwen en rust. Ik ben nu veel bewuster van alles en ervaar eindelijk de regie over mezelf.

Erika.