“Getipt door een vriend kwam ik op de website van Esther terecht. Ik ben graag buiten, sport ook graag buiten dus wat is beter dan een coachingstraject buiten, dacht ik!

Ik had nog geen burn-out maar liep zowel in mijn werk als privé wel tegen een aantal dingen aan. Ik wilde daarom met mezelf aan de slag, een en ander op een rijtje zetten en wellicht wat knopen doorhakken. Al direct na onze eerste kennismaking voelde ik dat ik hier graag samen met Esther aan wilde werken. Wat een fijn, warm en ontzettend lieve vrouw is Esther. Ze oordeelt niet, is kritisch en legt de vinger op de soms zere plek.

Door weer en wind gingen we samen om de week, twee uur lang op pad, wandelend of hardlopen. Samen ontdekten we waarmee ik op dat moment aan de slag wilde. Het was niet altijd even makkelijk. Het was confronterend en soms emotioneel. Een paar jaar geleden had ik al coaching gehad, traditioneel binnen vier muren, op de sofa. Maar dit met Esther was totaal anders en heeft me uiteindelijk ook meer gebracht.

Inzichten en patronen uit het verleden werden opeens helder. Met sommige zaken ga ik nog aan de slag, andere zaken mogen er zijn en behoeven geen aandacht meer. Zo vallen puzzelstukjes op zijn plek en herkende ik verschillende patronen. Ik ontdekte waarom ik doe wat ik doe. Ik heb geleerd liever voor mezelf te zijn en niet alle ballen in de lucht te “moeten” willen houden. Ik maak sindsdien ook andere keuzes. De methode van Esther heeft hier erg goed bij geholpen.

En toen kwam de Corona crisis waar we nu middenin zitten. Met het hele gezin thuis, als moeder van, vrouw van, dochter van, vriendin van en als juf erbij weer in een spagaat. En nu geen uitvluchten hebben. De eerste week thuis met z’n allen was een flinke dobber, ik viel terug in het oude patroon van alles op mijn schouders nemen. Ik voelde gelijk dat als ik zo zou doorgaan, dit niet goed ging. Ik ben straks weer toe aan een coach, ging door mijn hoofd.

Maar ik heb mezelf herpakt, geaccepteerd dat het even anders is dan anders en zo een nieuwe weg gevonden.Ik heb uitgesproken waar ik behoefte aan heb. En kon voor mijn werk een nieuwe modus vinden door nu snel een en ander anders te organiseren. De coaching van Esther heeft hier zeker positief aan bijgedragen. Ik heb veel eerder geluisterd naar mijn lijf en mijn gevoel en daar ook direct naar gehandeld.

Ik ben Esther zeer dankbaar hiervoor en zal het iedereen aanraden. Heb je de ruimte in je hoofd om met jezelf aan de slag te gaan, twijfel niet en bel Esther!” Jessica.

Wil jij net als Jessica met jezelf aan de slag en vraag je je af of een coachingstraject in de buitenlucht jou verder helpt? Boek dan een introductiesessie. Nu tijdelijk voor €50 (i.p.v. 150). Voor meer info zie: https://bewegingopelkniveau.nl/voorkom-fysieke-mentale-klachten/introductie-sessie/

Gelukkig zijn werkgevers steeds vaker bereid hun medewerkers tegemoet te komen ter voorkoming dat je vastloopt of dat je juist met frisse moed eerder terugkeert in het arbeidsproces. Voor meer info zie: https://bewegingopelkniveau.nl/bedrijven/

Hartelijke groet,

Esther van der Salm
0640093007

Geef een reactie