Burn-out, bore-out en meer..

Drie maanden traject ter herstel of om uitval te voorkomen en je weet: “Ik wil dit niet alleen, maar samen doen!”

Plan een belafspraak

 

Ik ervaar weer voldoening waardoor ik mijn kennis en kunde op werk weer kan inzetten. Ik ben heel erg tevreden over dit traject. Inge

 

Jij:

 • Bent moe en hebt regelmatig hoofdpijn.
 • Voelt je onrustig in je hoofd en hebt moeite je te concentreren.
 • Hebt weinig zin en ziet overal tegenop, er komt weinig uit je handen.
 • Piekert veel en ervaart ontevredenheid.
 • Merkt dat jouw dag niet de uitdaging biedt die jij nodig hebt.
 • Twijfelt aan je mogelijkheden en capaciteiten

Jij wilt:

 • Begeleiding op een basic manier om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen.
 • Weer echt voelen wat jij nodig hebt. Jezelf leren begrijpen.
 • Samen de natuur in, waar je eindelijk even niks "moet".
 • De regie over jezelf en je leven. Je grenzen aan kunnen geven.
 • Ertoe doen, je nuttig en gemotiveerd voelen. Je wilt voldoening ervaren.
 • Rust in je hoofd, acceptatie, positiviteit en je energiek voelen!

 

Ik bemerk veel meer rust, ruimte en hernieuwde energie. Waarbij ik kan zeggen dat ik in relatief korte tijd tot mezelf en in balans ben gekomen. Peter

 

Je wil je energiek voelen en gemotiveerd, maar..

 • Jij zit niet te wachten op coaching binnen vier muren, je wil naar buiten!
 • Weet ook dat om de coaching te laten slagen, je aan jezelf gaat werken.
 • Je weet niet hoe. Het lijkt je fijn als de aanpak praktisch is en bij jou past.
 • Niet alleen prater de praat, maar ook doen!
 • Je wilt het niet alleen hoeven doen. Je wilt dat iemand over je schouder meekijken, eerlijk en 'to the point'. Nuchter, concreet en het mag over jouw gevoelens gaan.

Ben jij er klaar voor?

Bewegen en naar buiten gaan. Daar zit je nu misschien helemaal niet op te wachten, aangezien je zo moe en futloos bent. Maar wist je dat lichaamsbeweging een bewezen positief effect heeft op hoe jij je voelt? Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Ben jij bereid om te vertrouwen op onze aanpak en 100% je betrokkenheid te tonen? Dan ben jij er klaar voor om te werken aan jezelf en is het drie maanden coaching traject voor jou!

Gebleken is dat coaching in de buitenlucht een buitengewoon effectieve aanpak is ter preventie en het terugdringen van ziekteverzuim bij bedrijven.

 

Esther luisterde zo goed, spiegelde waar nodig en gaf mij de ruimte om te voelen wat ik nodig had. Kim

 

Make yourself a priority

 

Het traject

Met onze unieke aanpak van coachen in de buitenlucht wordt voorkomen dat je minder lang ziek thuiszit dan nodig. En als je nog niet uitgevallen bent, kunnen we 9 van de 10 keer voorkomen dat je uitvalt. Een maatwerktraject van drie maanden, volledig gericht op jou. Een win-win voor medewerkers en werkgevers!

Het traject voor Individuele coaching betreft een twaalfweeks traject waarbij we om de week twee uur per keer samen de buitenlucht in gaan. Of elke tien dagen 1,5 uur. Uiteraard stemmen we dit af. Tussen de sessies door ontvang je opdrachten.

We werken tijdens de sessies in de buitenlucht in de omgeving van Monnickendam en daarbuiten (een straal van 50 kilometer). In overleg kunnen we dus bij jou in de buurt aan de slag gaan. Woon jij buiten deze regio? Geen probleem. We kunnen elkaar tegemoet rijden en elkaar halverwege treffen.

 

Na het volgen van het coaching traject voel ik dat ik rust heb en zelfvertrouwen. Ik ben nu ok en tevreden met mezelf, daardoor functioneer ik weer op een goede manier als teamleider. Dank Esther! Anna

 

De aanpak

Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met reflecterende gesprekken, mindfulness en ademhalingstechnieken. We staan regelmatig stil voor oefeningen die aansluiten op dat wat nodig is. Maatwerk!

Een praktische én bewezen methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en je weer positief naar jezelf en jouw leven te laten kijken. Deze basic aanpak maakt dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten.

En..

Jij verdient een herstelproces waarbij we zeker aandacht hebben voor de oorzaak die meestal in het verleden is ontstaan. Verder is het proces vooral gericht op de tijd die voor je ligt.

Stap voor stap en honderd procent aandacht voor jou met het uiteindelijke resultaat: Voldoening, compassie en autonomie. Jij doet ertoe!

 

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.

 

 Over Esther

Dream, wish do!

Hallo, ik ben Esther.

Naast mijn vele dienstjaren in het bedrijfsleven, heb ik altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. En ja, zowel op sportgebied als privé ken ik de klappen van de zweep.

Het marathonschaatsen op hoog niveau in binnen- en buitenland in een gesponsorde ploeg heeft mij geleerd wat echt afzien is. Een onvergetelijke en fantastische tijd. Na een reorganisatie binnen mijn werk heb ik het roer omgegooid. ‘Best decision ever’.

Sinds april 2017 ben ik eigenaar van coaching praktijk Beweging op elk niveau en begeleid ik medewerkers en teamleiders individueel. Een schot in de roos!

De praktijk groeit echter dusdanig dat vanaf het voorjaar ‘22 de coaching aan medewerkers en teamleiders in toenemende mate door mijn vertrouwde en ervaren con-collega Marian van Deudekom verzorgd wordt. Met zorg en aandacht heb ik gekozen voor Marian. Met name omdat we beide een vergelijkbare coachachtergrond hebben en als mens heel goed matchen. Ik zou haar een ieder aanbevelen!

Vraag een gesprek aan

 

Het coaching traject bij Esther is mij heel goed bevallen. Juist omdat het buiten is, voelde ik mij meer relaxed. Het maakte dat we tot de kern zijn gekomen. Thijs

Ik heb Marian leren kennen als een toegewijde en zeer integere coach. Ze heeft mij laten inzien waar mijn valkuilen liggen en hoe ik hiermee om moet gaan. Haar Friese nuchterheid en persoonlijke rust geven alle ruimte om problemen naar boven te trekken en vervolgens samen op te lossen. Paul

 

Over Marian

Change the world by being yourself!

Van weglopen naar mijn eigen pad bewandelen..

Hoi, ik ben Marian.

Eerlijk?… Ook ik heb moeite gehad met het vinden en bewandelen van mijn eigen pad. Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt en keihard mijn best gedaan dat pad leuk te vinden. Voldoening te zoeken. Ik had last van chronische stress en was niet gelukkig.

Na een flinke burn-out was voor mij de maat vol. Voldoening zoek je niet. Die vindt jou.

Niet veel later werd die pijn mijn passie. Mijn missie. Ik ben er voor mensen die hun eigen pad willen bewandelen. Die af willen van chronische stress en het verspillen van tijd en energie. Die hun leven willen verrijken.

Stop doing.
Start living.

Ik heb een plan waarmee je afscheid neemt van belemmerende overtuigingen en  de ‘ja maars’. En jezelf en je diepste verlangens echt leert kennen. Ik help je op weg op jouw pad.

Liefs,
Marian

 

Coaching op eigen initiatief en/of voor medewerkers

Vraag een gesprek aan

 

Op vele momenten vond ik erkenning maar ook herkenning bij Marian. Het feit dat zijzelf een burn-out heeft gehad, was heel helpend. Ze weet waar ze over praat en voor mij voelde dat ook als minder alleen. Ook leerde Marian me weer naar mijn eigen mening te luisteren en dat ik mij niet altijd hoef aan te passen. Ze gaf me 'eye openers' door de manier van vragen stellen. Heel fijn en helpend. Soms ook wel confronterend maar dat was ook goed. En natuurlijk de gesprekken in de natuur. Je gaf me weer het gevoel van vertrouwen, ondanks dat ik het zelf moest doen. Je gaf me ruimte, stelde vragen en zette me weer in m’n kracht. Gemma