𝗗𝗲 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗽𝗼𝗲𝘁𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗸𝘄𝗲𝘁𝘀𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗮𝗻𝘁, all the time. Wat brengt het je?
Ik weet het, het ligt voor de hand. Maar toch. Als je het goed beschouwt, is het een vorm van jezelf kwellen. Alsof je nooit goed genoeg bent. En een ander alles beter en mooier heeft. Het maakt onzeker en au, wat doet de mens zichzelf aan?

Zo mooi dat, wanneer je goed kijkt, jij uniek bent. Er is niemand zoals jij. Fantastisch uniek. Met al je ‘perfect imperfections’!
Zie waar jij goed in bent, van binnenuit. Waar maakt jouw hart een sprongetje van? Wat vind JIJ leuk, wat maakt JOU blij? En verzamel eens wat er goed gaat in jouw kostbare leven. Kostbaar ja, want morgen kan het over zijn. Tijd en energie verspillen aan hoe anderen eruit zien t.o.v jezelf, wat anderen eventueel zouden vinden van jou, waarde oordelen… het kost bakken met energie.

Gisteren ontdekte ik spontaan de charme van @harrystyles. Zijn muziek herkende ik en mijn dochter @carmenvhaastert van 18 praatte mij even bij: “Ik ben wel fan van hem. Hij is het voorbeeld voor iedereen die het gevoel heeft zich niet te kunnen kleden of uiten zoals ze graag zouden willen”.

Zo, wat goed zeg. Ik zie het graag. Lekker anders, lekker zichzelf zijn en zich niets/ zo min mogelijk aantrekken van wat anderen vinden. Carmen, mijn dochter, is in the middle of it. Love it ! Swipe the pictures 🙂
‘𝗝𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗼𝗸 𝘇𝗼𝗮𝗹𝘀 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁, 𝗷𝗲 𝗺𝗮𝗴 𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝘇𝗶𝗷𝗻’.

Worstel jij met een onderwerp als dit of iets anders? Check mijn website en meld je aan. Ik ontmoet je graag!

Hartelijks vanuit Italy,
Esther

Geef een reactie