“Ik werk bij een grote bank en had sinds langere tijd last van vermoeidheid, sliep slecht, had concentratieproblemen en was vaak mentaal afwezig. Mijn lichaam begon signalen af te geven dat het niet goed ging. Op mijn werk zocht ik veel meer uitdaging en het lukte me maar niet geconcentreerd te werken. In een lokaal krantje las ik bij toeval over Esther en haar coaching methode. We maakten een afspraak voor een intakegesprek en vervolgens besloot ik een individueel coachingstraject van 6 weken te volgen.

Voordat we startten stelden we mijn doelen vast en daarna spraken we elke week af in de buitenlucht. Tijdens het wandelen, hardlopen of fietsen stelde Esther vragen, luisterde ze aandachtig en leerde ze mij tools die ik direct kon toepassen. De uitleg was duidelijk, geduldig en vanuit het hart. Langzaam werd ik mij bewust waarom mijn lichaam in de periode hiervoor tegenstribbelde.

Esther heeft mij een andere manier van ademhalen geleerd. We mediteerden en deden onder andere de bodyscan. Ze coachte mij om weer de regie te nemen over mijn agenda. De bewustwording van mijn energievreters en hoe deze te neutraliseren is voor mij belangrijk. Het leidt tot rust in mijn hoofd en lichaam. Esther coachte mij om meer vanuit mijn hart te leven en minder vanuit mijn hoofd.

Esther is deskundig en stelde een professioneel coachingstraject samen die afgestemd was op mijn doelen. Ze stelde scherpe vragen en reflecteerde, wat mooi bijdroeg -en nog steeds bijdraagt- aan mijn bewustwording. Ze daagde mij ook uit mijn comfortzone te stappen, zonder grote druk.

Ik ben zeer dankbaar dat Esther met haar coachingstraject op mijn pad is gekomen! Zoveel geleerd in zo’n korte tijd! Met de rust in mijn hoofd en een heldere geest ga ik nu werken aan de volgende stap in mijn carrière”.

Ruben*

*Vanwege privacy is gekozen voor een andere naam.

Wil jij ook een fittere mindset? Omdat je al langere tijd over je grens gaat? Of omdat je uitdaging mist?

Hartelijke groet,

Esther van der Salm

 

Geef een reactie