YES, hallo Mooi mens!

Misschien was of ben jij klant bij mij. Ook kan het zijn dat we elkaar nog niet kennen. Alles is ok. Waar je je in herkent is in elk geval dit:

Jij wilt de regie over jezelf, je tijd en je leven.

En terecht:-).

Herken je jezelf in dit wensenlijstje?

Je wilt ertoe doen, je wilt je nuttig voelen en gemotiveerd zijn. Je wilt wanneer je 's avonds je bed instapt met voldoening terugkijken op je dag.

Het accepteren van je 'perfect imperfections' wil je ook. En, je hebt behoefte aan rust in je hoofd, een frisse 'mindset' en je wilt je -ook 's avonds na je werk-, energiek voelen.

Dit zou je willen (aan)leren, maar niet in een schoolse stijl waardoor het als een opgave voelt. Je wilt je wel inzetten maar vooral op een manier die voor jou natuurlijk voelt.

Het ‘Echt leven’ online programma

Biedt comfort, handvatten, inzichten en ontspanning zodat jij tevreden kunt terugkijken op jouw dag, vanuit de juiste energie!

Je wilt jezelf beter begrijpen, weer echt voelen wat je nodig hebt en daar invulling aan geven. Maar als je eerlijk bent, blijft het tot nu toe bij een voornemen en ben je moe van de dagelijkse sleur en de ratrace..

Met het ‘Echt LEVEN’ programma hoef je niets 'af' te leren, je leert vooral 'aan'. En dat is comfortabel. Nieuwe en praktische vaardigheden zodat je met voldoening en plezier stappen voorwaarts zet. Met jezelf aan het roer.

COMFORT, VOLDOENING & PLEZIER! Dat is waar we het voor doen.

Onze manier van werken is 'evidence based'. Met andere woorden: een bewezen en praktische aanpak waarbij alle stappen aanwezig zijn om het voor jezelf bewust anders te gaan doen.

Met als resultaat: Meer focus, meer structuur en meer energie.

Ook leer je dat je met de juiste ademhaling de stress de baas kunt zijn. En dat je je brein op een natuurlijke manier kunt trainen zodat je een meer frisse en energieke mindset gaat ervaren.

Door middel van een eenvoudige methode en dus reële stappen, ga je merken dat 'jouw fundering', oftewel je basis weer stevig wordt zodat je gezonde reserves opbouwt. Dat is fijn op korte, en vooral op lange termijn. Want wanneer het dan nog eens tegenzit (that's life..) bepaal jij vanuit jouw 'authentieke zelf', en vanuit ontspanning hoe jij ermee omgaat.

Ben jij bereid om een gewoonte te maken van dat wat je echt belangrijk vindt? Dan is dit ‘Echt Leven’ programma iets voor jou.

Dat lijkt me heerlijk, maar hoe dan?! Want momenteel..

Heb je al zoveel geprobeerd en het werkte niet voldoende. Na een tijdje zakt alles weer weg en zit je weer in je oude patronen. Dat frustreert je!

We horen het zo vaak van onze klanten die bij ons starten!

Ze zeggen letterlijk (en misschien herken je dit wel):

“Ik lees over van alles wat ik zou moeten doen en iedereen heeft goedbedoelde adviezen..pffff…Maar wat werkt nou echt voor MIJ? En HOE DAN?!

Super irritant is natuurlijk ook dat iedereen op facebook en Instagram gelukkig lijkt te zijn. Maar die schone schijn, dat is het niets voor jou.

Daarbij komt het verhaal waar je je aan vasthoudt steeds voorbij:

“Ik moet al zoveel, waar begin ik, ik lijk overal onmisbaar te zijn en ik kom gewoon niet aan mezelf toe!"

En de overtuiging van vroeger, waarmee je bent opgegroeid: “Ben ik het wel waard?", of "dit lukt mij vast niet” of "wat zullen anderen er wel niet van vinden?" (ggggrrr!). Met als gevolg dat je jezelf kleiner houdt dan nodig, je past je aan en doet jezelf tekort..

En nu je leest over het ‘Echt Leven’ programma, laten we het dan ook even over jouw 'energie' hebben. Op dit moment zijn de voor jou bekende patronen, gewoonten en overtuigingen (nog) leidend. Logisch! Maar...ze zijn niet allemaal helpend, ze belemmeren je. Weet dat dit mede jouw moeheid verklaart.

EN.. je lijf geeft regelmatig signalen af waarvan je weet dat het niet ok is. Waar of waar?

Esther van der Salm

Je hebt er genoeg van je aldoor aan te passen en hebt behoefte aan RUST in je hoofd én in je lijf.

Je hebt behoefte aan RUST in je hoofd.

Jij wilt krachtiger in het leven staan: Meer (werk)plezier en meer energie vanuit de echte jij.

De kracht van de eenvoud spreekt je aan, evenals coaching met de 'DOEN’ mentaliteit.

Om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen, wil je op een basic en praktische manier gecoacht worden.

Je zit niet te wachten op coaching binnen vier muren, je wil de buitenlucht in!

Eerlijke begeleiding en 'to the point’, is wat je wil. Nuchter, concreet en het mag over jouw gevoelens gaan.

Je wilt dat wat je oefent en leert, moeiteloos kunnen toepassen, op je werk en thuis.

Genieten van de kleine dingen die groot zijn, is wat jou aanspreekt. En in het ‘nu’ kunnen zijn in plaats van druk zijn met gisteren en morgen.

Je wilt je niet altijd meer aan hoeven passen, het mag nu ook wel eens over jou gaan. Zonder schuldgevoel.

Je wilt ontdekken wat jouw belangrijkste waarden zijn en dat deze terugkomen in de keuzes die je maakt.

Je hart zegt dat je er klaar voor bent om ervoor te gaan, maar je hoofd nog niet? Wellicht vind je het spannend. Iets als 'onbekend maakt onbemind?' Dat kan ik mij voorstellen. Realiseer jezelf hoe het nu met je gaat. Kan het zijn dat NU het moment is om écht in actie te komen voor jezelf en jouw mindset? Je wilt alleen nog graag weten HOE.

En precies dat ga je ontdekken in het:

Het ‘Echt leven’ online coaching programma

Wil je met mij persoonlijk afstemmen of dit programma de juiste stap is voor jou? Dat kan. Vraag dan nu een matchcall aan!

Een greep uit de successen:

reviews Esther van der Salm
reviews Esther van der Salm

Dit programma is voor jou wanneer je

Op een laagdrempelige manier wil leren hoe je de dagelijkse sleur en ratrace de baas wordt.

Doeltreffende stappen met jezelf wilt zetten zonder je verhaal te hoeven doen.

Wilt leren van iemand die de lifestyle al heeft bereikt waar jij ook naar verlangt.

Beseft dat om de online coaching voor jou te laten slagen, je aan jezelf gaat werken. 

Niet weet hoe. Het lijkt je fijn als de aanpak praktisch is en bij jou past.

Wanneer je meedoet met dit programma ga je:

Leren anders te communiceren, maar vooral ook ‘doen’ vanuit de juiste energie.

Ervaren dat lichaamsbeweging zonder prestatiedruk een positief effect heeft op jou.

Merken dat de praktische én bewezen methode bijdraagt jouw vicieuze cirkel te doorbreken.

Leren weer positief naar jezelf, jouw leven te kijken en de lat wat lager te leggen.

Merken dat deze basic aanpak jou laat loskomen van vaste denkpatronen en gewoonten.

reviews beweging op elk niveau
4

“Always stand for what you believe in, even it means standing alone.”

---- Albert Einstein

Wat houdt dit programma in?

beweging op elk niveau

Uitgebreide modules (10 video's) inclusief allerlei thema’s en meditaties. Het palet van verschillende ‘evidence-based’ methodes maken het programma krachtig en compleet.

De thema's zijn uit het leven gegrepen en herkenbaar voor iedereen. De aanpak bestaat uit een verzameling van de meest waardevolle tools uit de opleidingen die ik heb gevolgd.

Je ontvangt elke week per mail een nieuwe module zodat je tussendoor voldoende tijd hebt om de stof te laten bezinken, ermee te experimenteren en het te integreren.

Het programma heeft een kop en een staart. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het begin en afronden op een manier waarbij we alle belangrijke items hebben afgevinkt.

De video’s zijn deels in de buitenlucht en deels binnen opgenomen. Elke module bevat mijn persoonlijke uitleg over verschillende tools, er zijn opdrachten en mooie nadenkers.

Het ‘Echt Leven’ coaching programma blijft voor altijd van jou. Zo kun je jouw favoriete module terugkijken of na een tijdje, wanneer jij wil, het programma opnieuw volgen.

Schermafbeelding 2022-12-20 124831

Over Esther

Naast haar vele dienstjaren in het bedrijfsleven, heeft ze altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. En ja, zowel op sportgebied als privé weet ze wat tegenslagen zijn. Het marathonschaatsen op hoog niveau in binnen- en buitenland in een gesponsorde ploeg heeft haar geleerd wat echt afzien is. Leren omgaan met perfectionisme net zo. Een onvergetelijke periode die haar heeft gevormd en waar ze tot op de dag van vandaag profijt van heeft in haar werk als coach en therapeut.

Na een reorganisatie in het bedrijfsleven heeft ze het roer omgegooid en is begin 2017 haar coachingspraktijk gestart. “Best decision ever”, zegt ze zelf.

Esther woont in Monnickendam en is getrouwd met Jan Willem. Dochter Carmen woont en studeert in Enschede. De hobby’s van Esther bestaan uit surfen, (zee)zeilen, hardlopen, wielrennen, skiën, skeeleren, uiteten gaan en reizen. Elke dag een glas wijn met de man, voelt goed geeft ze aan. Eén van haar motto’s ‘Life is too short to drink bad wine’ is dan ook wel zo passend:-).

Ambities

Beweging op elk niveau bestaat 6 jaar en groeit aardig uit haar jasje. Sinds ruim een jaar is er de droom om door te ontwikkelen en versterken 6 coaches dit basic en authentieke merk. Esther richt zich inmiddels vaker op coaching voor ondernemers en heeft naast Beweging op elk niveau, de exclusieve tak ‘Beweging Excellent’ opgericht. Verdere groei van Beweging op elk niveau ligt in de lijn der verwachting. Al zal dit stap voor stap plaatsvinden. Het waarborgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Met het ‘Echt Leven’ online coaching programma is het mogelijk geworden voor iedereen in Nederland en België de keuze maken voor deze unieke aanpak. Voor coachees die de 1:1 live coaching volgen, is het online programma ter ondersteuning inbegrepen. 

Esther over de missie:

“Wij begeleiden cliënten die graag aan zichzelf willen werken op gebied van acceptatie, stress, preventie en hun herstel. Tijdens de online en live coaching wordt de cliënt zich meer bewust van de essentie en oorspronkelijke waarden in zichzelf zodat er meer zelfinzicht ontstaat. Met als effect dat intrinsieke motivatie optreedt om gerichte keuzes te maken die bij hem of haar past. We staan voor echtheid, een nuchtere en concrete aanpak. Al gaan we het wel over gevoel hebben. We onderscheiden ons door met onze coachee buiten bewegen (zonder prestatiedruk) in combinatie met ademhalingstechnieken, reflectie, motiverende gespreksvoering, ACT, Mindfulness en NLP. Ons doel is om coachees te begeleiden in hun weg naar beter. Of het nu gaat om voorkomen of herstellen van een burn-out, bore-out, grenzen leren bewaken, rouwverwerking of beter leren omgaan met de sores van een samengesteld gezin, alles kan.

Als wij 10% van onze energie aan onze cliënten kunnen doorgeven, is onze missie geslaagd!”

Zichtbaarheid werken we ook aan:

Beige Client Reviews Instagram Post

Ben jij klaar voor de volgende stap zodat jij weer weet wat je wil, wat je doet en waarom? Met als resultaat meer voldoening en tevredenheid?

Veelgestelde vragen:

Hoelang houd ik toegang tot het programma?
Je houdt levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s. En dat is top ! Zo kun je altijd teruggrijpen naar de tips & tools die jou gaan helpen.

Wanneer kan ik starten met het programma?
Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je de mail met de eerste trainingsvideo zodat je kunt starten. 

Hoelang duurt het programma?
Tien weken. Elke week ontvang je een nieuwe module in jouw inbox, dus 10 waardevolle video's. 

Hoelang duurt elke video?
Dat varieert van een half uur tot een uur. Super veel waarde!

Wat kost het programma?
Dit online programma kost normaal gesproken 999,-. Omdat ik iedereen een kans wil geven, bied ik dit programma aan voor 499,-. En dat is een scherpe prijs voor 10 waardevolle video's!

Kan ik in termijnen betalen?
Ja. Je kunt de investering ook in 2 termijnen van 249,50 incl btw voldoen.

 EENMALIGE INVESTERING

van 999,-    voor 499,-
incl btw

IN 2 TERMIJNEN

van 499,50-    voor 249,50

incl btw

Schermafbeelding 2022-12-20 130058