YES Mooi mens!

Jij wilt de regie over jezelf, je tijd en je leven. Maar niet geforceerd, juist vanuit je hart, toch?

JA je wilt ertoe doen, je nuttig en gemotiveerd voelen. Je wilt voldoening ervaren. Maar niet ten koste van alles.

Je wilt rust in je hoofd, acceptatie, positiviteit en je energiek voelen, maar niet alleen prater de praat, ook ‘doen’!

Het ‘Echt leven’ online coaching programma

Creëer comfort en ontspanning zodat jij tevreden kunt terugkijken op jouw dag vanuit de juiste energie!

Je wilt jezelf leren begrijpen, weer echt voelen wat je nodig hebt en daar invulling aan leren geven. Maar als je eerlijk bent, blijft het tot nu toe bij een voornemen en ben je moe van de dagelijkse sleur en ratrace (net als je gezin..)

Het ‘Echt leven’ coaching programma zorgt ervoor dat jij het wèl comfortabel voor jezelf kunt maken en mét voldoening en trots kunt kijken naar hoe jij met het leven omgaat. Met jou aan het roer.

COMFORT & PLEZIER! Dat is waar we voor het doen.

We hebben een bewezen en praktische aanpak met alle stappen voor de nodige focus en structuur om het voor jezelf bewust anders te gaan doen, vanuit een productieve mindset.

Je gaat leren dat je met de juiste ademhaling de stress de baas kunt zijn. Dat de kracht van de gedachten groot is zodat je een frisse en energieke mindset gaat ervaren.

We gaan ervoor zorgen dat jouw fundering weer stevig wordt zodat je gezonde reserves opbouwt wat fijn is, vooral als er tegenslagen zijn en vanuit je authentieke zelf de wereld anders gaat bekijken.

Kies voor jezelf omdat je het dubbel en dwars waard bent door voor dit ‘Echt Leven’ coaching programma te gaan.

Dat lijkt me heerlijk, maar hoe dan?! Want momenteel..

Heb je al zoveel geprobeerd en het werkte niet voldoende. Na een tijdje zakt alles weer weg en zit je weer in je oude patronen. Dat frustreert je!

We horen het zo vaak van onze klanten!

Ze zeggen letterlijk (en misschien herken je dit wel)

“Ik lees over van alles wat ik zou moeten doen en iedereen heeft goedbedoelde adviezen..pffff…Maar wat werkt nou echt voor MIJ? En HOE DAN?!

Super irritant natuurlijk als iedereen op facebook en Instagram gelukkig lijkt te zijn. Maar die mooie verhalen, het komt niet binnen bij je. Je vóelt het gewoon niet.

Daarbij komt het verhaal waar je je aan vasthoudt steeds voorbij:

“Ik moet al zoveel, waar begin ik, iedereen trekt aan mij en ik kom gewoon niet aan mezelf toe! En wie neemt mij nou serieus”?!

Oh en dan ook die overtuiging van vroeger, waarmee je bent opgegroeid: “Ben ik het wel waard, dit lukt mij vast niet” (aaarghh!) en daardoor houd je jezelf klein en pas je je aan, aan alles en iedereen om je heen.

En nu je leest over het ‘Echt Leven’ coaching programma, laten we dan toch eens over jouw drive hebben. Want op dit moment zijn jouw bekende patronen, gewoonten en overtuigingen ‘leading’ en voel je je vaak moe, toch?

EN.. je lijf geeft regelmatig signalen af waarvan je weet dat het niet ok is. Waar of waar?

Esther van der Salm

Je bent het zat om je aldoor aan te passen en hebt de behoefte aan RUST in je hoofd én in je lijf.

Je hebt behoefte aan RUST in je hoofd en de regie over je tijd en de keuzes die je maakt.

Je wilt KRACHTIGER in het leven staan: Meer plezier en meer energie vanuit de echte jij.

Je bent het zat dat het gaat zoals het gaat en de tijd vliegt voorbij. Je bent toe aan begeleiding met de “DOEN’ mentaliteit en de drive die daarvoor nodig is.

Je wilt begeleiding op een basic manier om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen. Jij zit niet te wachten op coaching binnen vier muren, je wil naar buiten!

Je wilt een stuk eerlijke begeleiding en 'to the point’. Nuchter, concreet en het mag over jouw gevoelens gaan.

Je wilt dat wat je leert, moeiteloos uit kunnen stralen op de werkvloer en binnen je thuisomgeving.

Je wilt meer kunnen genieten van de kleine dingen die groot zijn. Efficiënt met jezelf in je ‘zijn’. En in het ‘nu’ genieten van de dierbaren om je heen.

Je wilt ook niet meer zo geleefd worden maar weten waar je het voor doet en je daar op kunnen richten zodat je zelf stuurt op jouw tijd en de keuzes die je maakt.

 

Je bent er helemaal klaar voor om ervoor te gaan. En ja, je vindt het ook spannend, maar je weet NU is het moment om écht in actie te komen voor jezelf en jouw mindset. Je moet alleen nog even weten HOE DAN?!

En precies dat ga je ontdekken in het:

Het ‘Echt leven’ online coaching programma

Wil jij persoonlijk in gesprek om af te stemmen of dit programma de juiste stap is voor jou? Vraag dan nu een matchcall aan!

Een greep uit de successen:

reviews Esther van der Salm
reviews Esther van der Salm

Dit programma is voor jou als

Je begeleiding op een basic manier wilt om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen.

Je je eigen basis (weer) op orde wilt hebben.

Je wilt leren van iemand die de lifestyle al bereikt heeft waar jij ook naar verlangt.

Je weet dat om de coaching te laten slagen, je aan jezelf gaat werken. Maar je wilt het niet alleen hoeven doen.

Je niet weet hoe. Het lijkt je fijn als de aanpak praktisch is en bij jou past.

Wanneer je meedoet met dit programma ga je:

Leren anders te communiceren, maar vooral ook ‘doen’ vanuit de juiste energie.

Ervaren dat lichaamsbeweging zonder prestatiedruk een positief effect heeft op jou.

Merken dat de praktische én bewezen methode bijdraagt jouw vicieuze cirkel te doorbreken.

Leren weer positief naar jezelf en jouw leven te kijken.

Merken dat deze basic aanpak jou laat loskomen van vaste denkpatronen en gewoonten.

reviews beweging op elk niveau
4

“Always stand for what you believe in,

even it means standing alone.”

---- Albert Einstein

Wat houdt dit programma in?

beweging op elk niveau

10 uitgebreide modules in de vorm van video’s inclusief allerlei thema’s, meditaties en visualisaties. Het brede palet van verschillende ‘evidence-based’ methodes maken het programma krachtig en compleet.

Je ontvangt elke week per mail een nieuwe module zodat je tussendoor voldoende tijd hebt om de stof te laten bezinken, ermee te experimenteren en het te integreren.

Het programma heeft een kop en een staart. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het begin en afronden op een manier waarbij we alle belangrijke items hebben afgevinkt.

De video’s zijn deels in de buitenlucht en deels binnen opgenomen. Elke module bevat mijn persoonlijke uitleg over verschillende tools, er zijn opdrachten en mooie nadenkers.

Het ‘Echt Leven’ coaching programma blijft voor altijd van jou. Zo kun je jouw favoriete module terugkijken of na een tijdje, wanneer jij wil, het programma opnieuw volgen.

Schermafbeelding 2022-12-20 124831

Over Esther

Naast haar vele dienstjaren in het bedrijfsleven, heeft ze altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. En ja, zowel op sportgebied als privé kent ze de klappen van de zweep. Het marathonschaatsen op hoog niveau in binnen- en buitenland in een gesponsorde ploeg heeft haar geleerd wat echt afzien is. Leren omgaan met perfectionisme net zo. Een onvergetelijke periode die haar heeft gevormd en waar ze tot op de dag van vandaag profijt van heeft in haar werk als coach en therapeut.

Na een reorganisatie in het bedrijfsleven heeft ze het roer omgegooid en is begin 2017 haar coaching praktijk gestart. “Best decision ever”, zegt ze zelf.

Esther woont met haar man in Monnickendam dichtbij de Gouwzee. Dochter Carmen woont en studeert in Enschede. De hobby’s van Esther bestaan uit surfen, (zee)zeilen, hardlopen, wielrennen, skiën, skeeleren, uiteten gaan en reizen. Elke dag een glas wijn met de man, voelt goed geeft ze aan. Eén van haar motto’s ‘Life is too short to drink bad wine’ is dan ook wel zo passend.

Ambities

Beweging op elk niveau bestaat bijna 6 jaar en groeit aardig uit haar jasje. Sinds een jaar is er de droom om door te ontwikkelen en versterken coaches Marian en Peter dit basic en authentieke merk. Esther richt zich inmiddels vaker op de ambitieuze ondernemers en heeft naast Beweging op elk niveau, de exclusieve tak ‘Beweging Excellent’ opgericht. Verdere groei van Beweging op elk niveau ligt in de lijn der verwachting. Al zal dit stap voor stap plaatsvinden. Het waarborgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Met het ‘Echt Leven’ online coaching programma is het mogelijk geworden voor iedereen in Nederland en België de keuze maken voor deze unieke aanpak. 

Esther over de missie:

“Wij begeleiden cliënten die graag aan zichzelf willen werken op gebied van acceptatie, stress, preventie en hun herstel. Tijdens de online en live coaching wordt de cliënt zich meer bewust van de essentie en oorspronkelijke waarden in zichzelf zodat er meer zelfinzicht ontstaat. Met als effect dat intrinsieke motivatie optreedt om gerichte keuzes te maken die bij hem of haar past. We staan voor echtheid, een nuchtere en concrete aanpak. Al gaan we het wel over gevoel hebben. We onderscheiden ons door onze cliënt buiten te laten bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken, reflectie, motiverende gespreksvoering, Mindfulness en NLP. Ons doel is om voor klanten het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om voorkomen of herstellen van een burn-out, bore-out, of grenzen leren bewaken of beter leren omgaan met de sores van een samengesteld gezin, alles kan.

Als wij 10% van onze energie aan onze cliënten kunnen doorgeven, is onze missie geslaagd!”

Zichtbaarheid werken we ook aan:

Beige Client Reviews Instagram Post

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met jezelf zodat jij meer comfort gaat ervaren en met voldoening kunt kijken naar hoe jij met jouw leven omgaat?

Veelgestelde vragen:

Hoelang houd ik toegang tot het programma?
Je houdt levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s.

Wanneer moet ik starten met het programma?
Dit mag jij zelf bepalen. Kies voor een moment dat voor jou goed voelt!

Hoelang duurt het programma?
Tien weken. Elke week ontvang je een nieuwe video in jouw inbox.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt de investering ook in 2 termijnen van 255,- ex btw voldoen.

EENMALIGE INVESTERING
Nu geen 999,- maar slechts
499,-
ex btw

IN 2 TERMIJNEN
Nu geen 499,50 maar slechts
255,-
ex btw

Schermafbeelding 2022-12-20 130058