Het 'Echt Leven' online programma

YES. Hallo Mooi Mens!

Misschien was of ben jij klant bij mij. Ook kan het zijn dat we elkaar nog niet kennen. Alles is ok. Waar je je in herkent is dit:

Jij wilt de regie over jezelf, je tijd en je leven. Je wilt ertoe doen, je wilt je nuttig voelen en gemotiveerd zijn. Het accepteren van je ‘perfect imperfections’ wil je ook. En, je hebt behoefte aan rust in je hoofd, een frisse ‘mindset’ en je wilt je -ook ‘s avonds na je werk-, energiek voelen.

Dit zou je willen (aan)leren, maar niet in een schoolse stijl waardoor het als een opgave voelt. Je wilt je wel inzetten maar vooral op een manier die voor jou natuurlijk voelt.

Het 'Echt Leven' online programma

Biedt comfort, handvatten, inzichten en ontspanning. Aandacht voor jezelf zodat jij tevreden kunt terugkijken op jouw dag, vanuit de juiste energie!

Je wilt jezelf beter begrijpen, weer echt voelen wat je nodig hebt en daar invulling aan geven. Maar als je eerlijk bent, blijft het tot nu toe bij een voornemen en ben je moe van de dagelijkse sleur en de ratrace..

Met het ‘Echt LEVEN’ programma hoef je niets ‘af’ te leren, je leert vooral ‘aan’. Nieuwe en praktische vaardigheden zodat je met vertrouwen de koers vaart die jij wilt varen. Met jezelf aan het roer.

COMFORT, VOLDOENING & PLEZIER! Dat is waar we het voor doen. Onze manier van werken is ‘evidence based’. Een bewezen en praktische aanpak waarbij alle stappen aanwezig zijn om het voor jezelf bewust anders te gaan doen. Met als resultaat: Meer structuur, meer focus en meer energie.

Je leert aan hoe je met de juiste ademhaling de stress de baas kunt zijn en binnen je grenzen blijft. En dat je je brein op een natuurlijke manier kunt trainen zodat je een fitte mindset gaat ervaren. Door middel van een eenvoudige methode ga je merken dat jouw basis weer stevig wordt zodat je gezonde reserves opbouwt. Dat is fijn op korte, en vooral op lange termijn. Want wanneer het dan nog eens tegenzit (that’s life..) bepaal jij vanuit jouw ‘authentieke zelf’ én vanuit ontspanning hoe jij ermee omgaat. Ben jij bereid om een gewoonte te maken van dat wat je echt belangrijk vindt? Dan is dit ‘Echt Leven’ programma iets voor jou.

“Dat lijkt me heerlijk, maar hoe dan?”

Want je hebt al zoveel geprobeerd en merkt dat je na een tijdje weer in je oude patronen zit. Dat frustreert je! We horen het zo vaak van onze klanten die bij ons starten. Ze zeggen letterlijk (en misschien herken je dit wel): “Ik lees allerlei goedbedoelde adviezen.. Maar wat werkt nou echt voor mij en hoe dan?”

En misschien ook het bekende verhaal waar je je aan vasthoudt: “Ik moet al zoveel, waar begin ik, ik lijk overal onmisbaar te zijn en ik kom gewoon niet aan mezelf toe!” En gedachten zoals “Niets doen is makkelijker, ik stel het liever nog even uit” of “wat zullen anderen er wel niet van vinden?”

Met als gevolg dat je jezelf kleiner houdt dan nodig en doet jezelf tekort. En.. je lijf geeft regelmatig signalen af waarvan je weet dat het niet ok is. Waar of waar?

Je hebt er genoeg van je aldoor aan te passen

Je hebt behoefte aan rust in je hoofd. Jij wilt krachtiger in het leven staan: Meer (werk)plezier, meer energie en jezelf kunnen zijn.

De kracht van de eenvoud spreekt je aan, evenals coaching met de ‘doen’ mentaliteit. Om uit de dagelijkse sleur en ratrace te komen, wil je op een basic en praktische manier gecoacht worden.

Je zit niet te wachten op coaching binnen vier muren, je wil de buitenlucht in! Eerlijke begeleiding en een nuchtere, concrete aanpak is wat je wil. En het mag over jouw gevoelens gaan.

Je wilt dat wat je oefent en leert, moeiteloos kunnen toepassen, op je werk en thuis. Leren in het ‘nu’ te zijn in plaats van alleen maar druk met gisteren en morgen.

Je wilt je niet altijd meer aan hoeven passen, het mag nu ook wel eens over jou gaan. Zonder schuldgevoel. Je wilt ontdekken wat jouw belangrijkste waarden zijn en dat deze terugkomen in de keuzes die je maakt. 

Je hart zegt dat je er klaar voor bent om ervoor te gaan, maar je hoofd nog niet? Wellicht vind je het spannend. Iets als ‘onbekend maakt onbemind?’ Ik snap dat wel. Je stapt niet zomaar ergens in. Tip: Sta eens stil bij hoe het nu met je gaat. Kan het zijn dat NU het moment is om écht in actie te komen voor jezelf? Je wilt alleen nog graag weten HOE.

En precies dat ga je ontdekken in het:

Het ‘Echt leven’ online coaching programma


Wil je met mij persoonlijk afstemmen of dit programma de juiste stap is voor jou? Dat kan. Vraag dan nu een matchcall aan!

Een greep uit de successen:

Dit programma is voor jou wanneer je

Wanneer je meedoet met dit programma ga je:

“Always stand for what you believe in, even it means standing alone.”

Albert Einstein

Wat houdt dit programma in?

Uitgebreide modules (10 video’s) inclusief allerlei thema’s en meditaties. Het palet van verschillende ‘evidence-based’ methodes maken het programma krachtig en compleet.

De thema’s zijn uit het leven gegrepen en herkenbaar voor iedereen. De aanpak bestaat uit een verzameling van de meest waardevolle tools uit de opleidingen die ik heb gevolgd.

Je ontvangt elke week per mail een nieuwe module zodat je tussendoor voldoende tijd hebt om de stof te laten bezinken, ermee te experimenteren en het te integreren.

Het programma heeft een kop en een staart. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het begin en afronden op een manier waarbij we alle belangrijke items hebben afgevinkt.

De video’s zijn deels in de buitenlucht en deels binnen opgenomen. Elke module bevat mijn persoonlijke uitleg over verschillende tools, er zijn opdrachten en mooie nadenkers.

Het ‘Echt Leven’ coaching programma blijft voor altijd van jou. Zo kun je jouw favoriete module terugkijken of na een tijdje, wanneer jij wil, het programma opnieuw volgen.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over Esther

Naast haar vele dienstjaren in het bedrijfsleven, heeft ze altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. En ja, zowel op sportgebied als privé weet ze wat tegenslagen zijn. Het marathonschaatsen op hoog niveau in binnen- en buitenland in een gesponsorde ploeg heeft haar geleerd wat echt afzien is. Leren omgaan met perfectionisme net zo. Een onvergetelijke periode die haar heeft gevormd en waar ze tot op de dag van vandaag profijt van heeft in haar werk als coach en therapeut.

Na een reorganisatie in het bedrijfsleven heeft ze het roer omgegooid en is begin 2017 haar coachingspraktijk gestart. “Best decision ever”, zegt ze zelf.

Esther woont in Monnickendam en is getrouwd met Jan Willem. Dochter Carmen woont en studeert in Enschede. De hobby’s van Esther bestaan uit surfen, (zee)zeilen, hardlopen, wielrennen, skiën, skeeleren, uiteten gaan en reizen. Elke dag een glas wijn, voelt goed geeft ze aan. Eén van haar motto’s ‘Life is too short to drink bad wine’ is dan ook wel zo passend:-).

Ambities

Beweging op elk niveau bestaat ruim 6 jaar en groeit aardig uit haar jasje. Sinds ruim een jaar is er de droom om door te ontwikkelen en versterken meerdere coaches dit basic en authentieke merk zodat in heel Nederland gekozen kan worden voor deze unieke vorm van coaching.

Esther zelf richt zich inmiddels vaker op coaching voor ondernemers en directieleden en heeft daarom naast Beweging op elk niveau, de exclusieve tak ‘Beweging Excellent’ opgericht. Verdere groei van Beweging op elk niveau ligt in de lijn der verwachting. Al zal dit stap voor stap plaatsvinden. 

Het waarborgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Met het ‘Echt Leven’ online coaching programma is het mogelijk geworden voor iedereen in Nederland en België de keuze maken voor deze unieke aanpak. Voor coachees die de 1:1 live coaching volgen, is het online programma ter ondersteuning inbegrepen.

Esther over de missie:

“Wij begeleiden cliënten die graag aan zichzelf willen werken op gebied van acceptatie, stress, preventie en hun herstel. Tijdens de online en live coaching wordt de cliënt zich meer bewust van de essentie en oorspronkelijke waarden in zichzelf zodat er meer zelfinzicht ontstaat. Met als effect dat intrinsieke motivatie optreedt om gerichte keuzes te maken die bij hem of haar past. We staan voor echtheid, een nuchtere en concrete aanpak. Al gaan we het wel over gevoel hebben.

We onderscheiden ons door met onze coachee buiten bewegen (zonder prestatiedruk) in combinatie met ademhalingstechnieken, reflectie, motiverende gespreksvoering, ACT, Mindfulness en NLP. Ons doel is om coachees te begeleiden in hun weg naar beter. Of het nu gaat om voorkomen of herstellen van een burn-out, bore-out, grenzen leren bewaken, rouwverwerking of beter leren omgaan met de sores van een samengesteld gezin, alles kan.

Als wij 10% van onze energie aan onze cliënten kunnen doorgeven, is onze missie geslaagd!”

Zichtbaarheid werken we ook aan:

Ben jij klaar voor de volgende stap zodat jij weer weet wat je wil, wat je doet en waarom? Met als resultaat meer voldoening en tevredenheid?

Veelgestelde vragen:

Je houdt levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s. En dat is top ! Zo kun je altijd teruggrijpen naar de tips & tools die jou gaan helpen.

Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je de mail met de eerste trainingsvideo zodat je kunt starten.

Tien weken. Elke week ontvang je een nieuwe module in jouw inbox, dus 10 waardevolle video’s.

Dat varieert van een half uur tot een uur. Super veel waarde!

Dit online programma kost normaal gesproken 999,-. Omdat ik iedereen een kans wil geven, bied ik dit programma aan voor 499,-. En dat is een scherpe prijs voor 10 waardevolle video’s!

Ja. Je kunt de investering ook in 2 termijnen van 249,50 incl btw voldoen.

Investering

999
499 incl. btw
  •  

In 2 termijnen

499.5
249,50 incl. btw
  •  

Wat andere zeggen..

K. Poncia
Lees verder
Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Esther en kan dat iedereen aanbevelen! Als je op zoek bent naar rust in je hoofd en lichaam en daar hulp bij kunt gebruiken, is Esther absoluut de juiste persoon. Door zonder druk te bewegen in de natuur, met focus op de juiste ademhaling en ondertussen mindfulness oefeningen, kom je weer dichterbij je gevoel. Ze reikt je de juiste handvatten aan om weer meer in het “hier en nu” te zijn, zonder (over jezelf of wat dan ook) te oordelen. Ik heb veel aan het traject gehad. Ik pieker niet meer continu, weet nu wat ik ga doen als ik wel weer in die pieker-modus kom en geniet weer veel meer van de kleine dingen. Tenslotte is Esther een hele prettige gesprekspartner en een fijn mens. Niet twijfelen, maar jezelf dit 'cadeau' gewoon gunnen!
Dagny
Lees verder
Een lange periode van tobben, wikken en wegen met bijna alles in mijn leven, bracht mij een coach met wie ik al bewegend, in en met ruimte, evenwicht kon gaan ervaren. Intuïtief koos ik voor Esther van der Salm, op basis van haar uitstraling en sportieve geschiedenis. Ik voelde overeenkomsten en verschillen waar ik mezelf mee zou kunnen ‘voeden’, zo voelde het besluit haar als coach te vragen. Vanaf het eerste moment werd ik bevestigd en zelfs overstegen in mijn verwachtingen. Een bron aan levensechte, ongekunstelde, pure en eerlijke sturing kwam gedurende de sessies op mij af, waarin de tijd leek te vliegen. Alles wat voor mij van belang was op het gebied van moederschap, alleenstaand-ouderschap, partnerschap, zelfliefde, vrouw-zijn, grenzen, communicatie heb ik mogen opslurpen. De woorden resoneren na die ik nog niet heb kunnen vatten in het hier, nu, daar en straks. Het zijn geen trucjes die ze aanleert, geen geknutsel, geen rommeligheid. Ze is concreet, zuiver, echt, zonder franjes, met een groot hart en een beeldschoon vermogen mensen in beweging te krijgen op elk niveau van het bestaan.
M.V. DriebruggenHaar enthousiasme werkt aanstekelijk!
Lees verder
Omdat Esther zelf 100% ervaringsdeskundige is op het gebied van bewegen, kan zij dit goed overbrengen.
E.R. MonnickendamEsther is voor mij iemand met een luisterend oor, gevoelig en een warme persoonlijkheid!
Lees verder
Esther heeft een enorme uitstraling van: 'dit project gaan we samen aan'. Zelf is ze enorm sportief en weet veel van verschillende takken van sport.
Hanneke
Lees verder
Na een jaar vol verlies ging het niet zo goed met mij. Ik voelde dat ik door werksituaties en privé omstandigheden weer terugviel na een eerdere burn-out. Ik kreeg de kans vanuit mijn werk om een coachingstraject te mogen starten bij Esther. Wat ben ik trots op alle inzichten en mijn grens die ik nu herken. Trots dat ik door weer en wind samen met Esther mijn verleden kon verwerken. Op een manier waardoor ik dat nu eindelijk een plek heb kunnen geven. Door alle oefeningen, het bewegen, de gesprekken en mij een spiegel voor te houden, heb ik geleerd in mezelf te geloven en bij mezelf te blijven. Ik kan iedereen de coaching van Esther aanbevelen. Ze is zo een oprecht mens, ik prijs mijzelf gelukkig dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen.
Previous
Next