Een arts volgde mij al langere tijd op LinkedIn en benaderde mij een paar maanden geleden dat het nu tijd was samen aan de slag te gaan.

Uitdagingen

Haar werk met de nodige uitdagingen w.o wisselende diensten in combinatie met een gezin draaiende houden, is geen sinecure. Een ambitieuze vrouw die van het leven houdt, vol humor en een krachtige persoonlijkheid. 

Now we’re getting somewhere:-)

Tijdens de sessies raken we snaren en ontstaan er inzichten. De vinger op de zere plek en het doorvoelen van wat dat teweegbrengt, maakte dat ze even stil was en zich lachend uitte in „Wat ben je toch een k-wijf”:-). Een groot compliment. 

Vervolgens volledig doorvoelen hoe het zou mogen zijn, wanneer het goed is.

Now we’re getting somewhere:-). 

Krachtig en waardevol

Dit is wat ze mij later schreef:

„Wat ik meeneem uit deze sessie is dat ik een kei ben geweest in alles draaiende houden en daarin mezelf minder recht heb gedaan dan misschien passend was geweest maar dat het nog niet te laat is om daarop te interveniëren.

Daarnaast zie ik steeds meer hoe krachtig en waardevol jouw levensinstelling is die jij in dit traject met mij wilt delen. Ik zie ernaar uit om in de praktijk ‘te oefenen’ en merk ook, dat het effect heeft”.

Mooie dag !

Esther.

Ps: Wil jij ook met mij samenwerken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Beluister mijn podcast over drie nadenkers inclusief ontspanningsoefening

Geef een reactie