Masterclasses Bewustwording & Motivatie

Yes..there you are!

Deze twee Masterclasses zijn in aansluiting op de vorige Masterclass (‘meer energie en grip op je leven’). Echter, in onderstaande 2 varianten deel ik met jou hoe jij de stress en burn-out klachten, een vorm van onvrede dus (want dat is linksom of rechtsom meestal de oorzaak), kunt verminderen. Door minder met je mobiel te zitten, maar ook door:

Masterclass Bewustwording & Motivatie 3

In de 3 Masterclasses die je nu hebt gezien, deelde ik super praktische tips die bijdragen aan ‘dichterbij jezelf zijn en te blijven’.
Zo ook over de vijf belangrijke thema’s in het leven:

Kijk, dat zijn nog eens thema’s die het reflecteren waard zijn. Vind je ook niet?

Als je er ook zo over denkt, dan past mijn online coaching programma goed bij jou. We gaan dan dieper in op de besproken thema’s en ik vertel je hoe je beter scoort op al die vijf vlakken.

Kortom, heel, heel veel waarde zodat zelfinzicht in z’n puurste vorm ontstaat. Je ontvangt in totaal 10 video’s (elke week 1 video) zodat je voldoende tijd hebt om alles te laten bezinken en de tips en tools te integreren.

Ik zeg: laten we er samen voor gaan! Het programma is geschikt voor iedereen uit Nederland en Vlaanderen. Je kunt hem overal en op elk moment volgen.

Ik bied nu tijdelijk mijn online programma aan voor 499,- (normaal 999-).

Maar even dit: Voordat we starten, is er een mogelijkheid om te kiezen voor een matchcall. Want behalve het online coaching programma waarin ik álle waarde van een live coaching traject heb gegoten, kan het zijn dat je je afvraagt wat bij jou past.
Online of een 1:1 live coaching traject.

Want in een 1:1 live coaching traject kunnen we inzoomen op jouw persoonlijke situatie en dat lukt niet tijdens het online coaching programma.

Dus mocht je samen willen afstemmen over wat bij jou past, doe ik dit met alle liefde in de vorm van een matchcall. Je hoort dan mijn stem en samen bespreken we de mogelijkheden.

Je kunt via onderstaande knop een vrijblijvende intake oftewel een mathcall met mij inplannen. Als je direct de online coaching wilt volgen, dat kan dat uiteraard! Heel veel plezier met dit mega waardevolle programma dat jij op jouw moment kunt volgen.