Fien is hard voor zichzelf en trok het niet meer. Voor de zoveelste keer hulp inroepen, was geen sinecure. Toch deed ze het. Fien vertelt..

“Omdat ik vast liep met mijn gevoel en verder wilde weten wie en wat ik wil, heb ik Esther een mail gestuurd. Al snel belde ze om een ontmoeting te plannen. Ons gesprek ging over wat ik wilde en waar ik tegenaan liep. Ik heb in het verleden helaas veel meegemaakt en liep elke keer vast. En zo ben ik het individuele coachingstraject aangegaan.

Ik heb nu 6x een sessie gehad. Wat ben ik daardoor sterker geworden, geen nare dromen meer. Acceptatie en weer van jezelf kunnen houden, wat een bijzonder traject. Rust in mijn hoofd en hart. Weten dat ook ik er mag zijn voelt zo fijn. Samen buiten zijn, sporten en vertrouwen op je zintuigen. Esther weet elke keer weer precies de snaar te raken en geeft je tips om daar weer verder mee om te gaan. Tijd voor jezelf nemen en rond lopen met een glimlach, dit wil toch iedereen!!! 

😘

Esther je bent een topper en vrouw met een enorm goed hart. Wat heb ik al veel geleerd van je, dank je wel 

Liefs Fien”

Geef een reactie