Toen ik met Esther in contact kwam,

..was ik op zoek naar een ondernemerscoach die mij kon begeleiden bij het hervinden van rust, energie en voldoening. Ik ging vanuit gedrevenheid en ambitie met regelmaat over mijn grenzen heen en dat kostte veel energie. Het was nodig om een aantal vastgeroeste patronen in mijn werk en dagelijks leven te doorbreken. Patronen die lang goed voor mij hadden gewerkt, maar mij de laatste tijd steeds meer in de weg zaten tot het punt dat ik mij realiseerde dat ik het roer echt om wilde gooien.

Met open vizier ben ik het coachingstraject gestart

Tijdens het intakegesprek spraken de pragmatische en positieve insteek van Esther en de combinatie van beweging en buitenlucht mij direct aan. Met open vizier ben ik met het coachingstraject gestart. Drie maanden later kijk ik tevreden en voldaan terug en kan ik zeggen dat het resultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Met de focus op een gezonde ademhaling en reflecterende gesprekken werden de eerste stappen naar verbetering al snel gezet.

Ik leerde technieken om positieve energie vast te houden

Esther heeft me regelmatig een spiegel voorgehouden, waardoor het mogelijk werd om los te komen van vaste denkpatronen en gewoonten. Er was onder meer aandacht voor het milder oordelen over mezelf, mezelf de tijd gunnen om weer op te laden en een goede balans vinden in zaken die mij energie geven en energie kosten. Daarnaast leerde ik technieken vanuit o.a. NLP en mindfulness die mij helpen om bewustere keuzes te maken en positieve energie vast te houden of te hervinden.

Een vicieuze cirkel is doorbroken

Gedurende het traject heb ik meer rust in het hoofd, acceptatie en positiviteit gevonden en ben ik mij bewust geworden van de manier waarop ik mijn werk en leven voortaan wil inrichten. Een vicieuze cirkel is hierdoor doorbroken en ik heb meer grip gekregen op mijn tijdsindeling en rustmomenten. Esther, bedankt voor je begeleiding, oprechte interesse en reflectie.

Jiska Goebertus, Dir. P&O en mede-eigenaar Multicraft B.V.

>>>

Daar word ik toch weer even stil van:-). En het label ‘Ondernemerscoach’, ja, dat klopt eigenlijk wel. Behalve medewerkers, coach ik steeds vaker ondernemers, executives, teamleiders en afdelingshoofden. Waarom? Heel eerlijk, ik weet het niet. Het gaat vanzelf. Recht uit het hart.

Coaching kan zo fijn en verhelderend werken. Elk mens kan in zijn of haar leven wel eens de behoefte hebben aan iemand die over de schouder meekijkt. En een spiegel voorhoudt. Mega waardevol. Of je nou ziek thuis zit of niet. Tijdens het coachingstraject dat je met mij volgt, is er 100% aandacht voor jou. A gift for life.

✅ Dus.. loop jij vast, wil je voorkomen dat je uitvalt of wil jij niet langer thuis zitten dan nodig? Inmiddels heb ik ruim 150 mensen 1:1 mogen begeleiden in werken aan zichzelf. Weer of geen weer, we gaan naar buiten. Het werkt ! Kijk gerust eens rond op mijn website of vul direct het contactformulier in.

Esther van der Salm

0640093007

Geef een reactie