Laura (23) was al langere tijd op zoek naar begeleiding. In haar jonge leven passeerde al van alles de revue, wat haar niet alleen onzeker maakte. Eenzaamheid, geslotenheid en nervositeit staken vaker en vaker de kop op. Nadat het misging tijdens haar stage vond Laura de moed om mij te bellen. 

Samen werken we aan de basis die onder andere bestaat uit ‘goed voor zichzelf zorgen’. Ook hebben we aandacht voor het vertrouwen dat zij in zichzelf en in de toekomst is kwijtgeraakt. Laura ervaart tevens hoe het is om rust te vinden waardoor het weer lukt de dingen één voor één en met aandacht te doen.

Ik zie Laura als een bloem die langzaam opent. Water en licht doen haar goed. Wat een wijsheid en warmte komt tevoorschijn. Wat een kwaliteiten heeft zij in zich. Van de zes sessies hebben we er nog drie te gaan waarin we aan de slag gaan met acceptatie, loslaten en dat waar Laura blij van wordt.

De sessies die Laura gedurende deze weken bij mij volgt, zijn gericht op het emotionele herstel. De opdrachten die zij wekelijks van mij ontvangt, dragen daartoe bij en leveren ook positieve energie op. Dat maakt dat de opdrachten cq tools niet als een opgave voelen en op een natuurlijke manier worden geïntegreerd.

Noemenswaardig is dat we ook voor het fysieke aspect aandacht hebben: We wandelen en Laura leert hardlopen. Zonder prestatiedruk en binnen haar grens. Best confronterend, merkten we. Want het negeren van haar eigen grens en zichzelf wegcijferen, was nou precies waar de schoen wrong.

Wauw. Heb zoveel bewondering voor Laura.

Meer weten? Kijk eens rond op mijn website en/of neem contact met mij op.

Hartelijke groet,

Esther van der Salm

0640093007

Geef een reactie