Gun jezelf weer meer energie, plezier en rust in je hoofd

Heb jij behoefte aan rust in je hoofd en rust in je lijf?

Heb jij het gevoel altijd maar door te moeten gaan en altijd ‘aan’ te staan? Slaap je onrustig en kost het je moeite op gang te komen? Zit je misschien al lange tijd niet op de juiste werkplek? Of lijkt niets jou meer enthousiast te maken en ervaar je, als je héél eerlijk bent, jouw leven als oppervlakkig?

Het gevoel kan ongrijpbaar zijn. Maar één ding staat vast: je wilt dat deze situatie verandert. Je zoekt naar een duidelijke richting en wilt de regie over je leven terug!

Wil jij je weer energiek, vrolijk en gelukkig voelen?

Kom van die bank af, en kom in beweging!

Samen met mij ga je de natuur in. Daar analyseren we datgene wat jou tegenhoudt om je goed te voelen – En natuurlijk hoe je dit kunt ombuigen zodat jij weer een constante, fitte mindset ervaart en goed functioneert.

Bewegen op jouw niveau helpt altijd om je energieker en fitter te voelen, ongeacht wat jouw persoonlijke situatie is. Ook als je je mentaal goed voelt, maar graag een actiever leven wilt leiden, kan ik je verder helpen!

Lichaamsbeweging en mindfulness

Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP. Dit is mijn doeltreffende methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en jouw somberheid of overspannenheid te verminderen. Deze unieke aanpak maakt dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten. Wat een verademing!

Mindful hardlopen, wandelen, wandelcoaching en meer

Als Mindful hardloop instructeur neem ik je in groepsverband mee naar ‘mijn openlucht sportschool’ en help ik je in beweging te komen, zowel in de letterlijke als figuurlijke zin van het woord. Dat is bewegen met een gouden randje!

Tijdens de individuele wandelcoaching gaan we de diepte in en werken we twaalf weken lang aan dat waar jij beter in wilt worden. Maatwerk dus, met 100% aandacht voor jou. Ik coach in Noord Holland en een groot deel van de provincie Utrecht. Woon jij daarbuiten? Dan kan ik je verwijzen naar mijn directe collega’s.

Plan een belafspraak