𝗧𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝗹 𝗶𝗸 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗵𝗶𝘁𝘁𝗲 𝗼𝗽 𝗺’𝗻 𝗳𝗶𝗲𝘁𝘀𝗷𝗲 𝗻𝗼𝗴 𝟯𝟬𝟬 𝗵𝗼𝗼𝗴𝘁𝗲𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿𝘀 (𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝟭𝟯𝟬𝟬) 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝗲𝗴 𝗵𝗲𝗯, 𝗵𝗼𝗼𝗿 𝗶𝗸 𝗲𝗲𝗻 ‘𝗣𝗟𝗜𝗡𝗚’.
Zonder af te stappen toch even m’n telefoon checken😉. Dat geeft even afleiding én een boost. En kan ik wel gebruiken. Het lukt om flarden te lezen, maar later onderwijl genietend van een heerlijke gelato (@masterofoptics 👉🏼citroen en framboos😉), lees ik het goed. Wauw, wat een review :

“Nu een ruime maand geleden mijn laatste sessie gehad nadat ik een aantal maanden daarvoor mijzelf was tegengekomen. En daardoor in contact kwam met Esther. In de 3 maanden die wij doorlopen hebben heeft Esther mij een goede spiegel voorgehouden. Dit resulteerde erin dat ik mijzelf weer heb terug gevonden en dat ik dingen nu heel anders aanpak. De zin ‘werk en prive gescheiden houden’ is tegenwoordig weer helemaal van toepassing. Het actief zijn en werken aan jezelf in de buitenlucht vond ik erg fijn. En iedere sessie verraste Esther mij weer met nieuwe opdrachten die mij steeds weer een andere kijk op het leven gaven. Conclusie die ik kan trekken, is dat de manier hoe Esther mensen leest en begrijpt, je volledig naar een ander niveau kan brengen. Zonder dat je je daar zelf aan het begin van je coaching van bewust bent”. Sebastiaan.

Dank Sebas. Het was super om met jou te werken aan alle stappen die JIJ hebt gezet👌🏼.

En voor de lezer: Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Check mijn website en meld je aan. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Ciao vanuit Torbole, Esther

Geef een reactie