Individuele coaching

Het individuele coaching traject bestaat uit zes sessies van twee uur, waarin wij samen 1:1 op pad gaan in de natuur. Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met gesprekken, ademhalingstechnieken, Mindfulness en NLP. Het traject staat daarmee in het teken van werken aan emotioneel en fysiek herstel met 100% aandacht voor jou. Voorafgaand bespreken we tijdens een intakegesprek je coachvraag. Het programma dat je twaalf weken gaat volgen, wordt in de vorm van maatwerk hierop afgestemd. Twijfel jij of je een heel traject nodig hebt, kunnen we altijd eerst één of twee sessies afspreken. Wie weet is dat voldoende.

Tarief

Offerte op aanvraag

Plan een belafspraak

In groepsverband

De cursus Mindful Walk en Mindful Run is een 5-weekse cursus (5 x 1,5 uur). Samen met anderen in een groep. Tot jezelf komen, zonder je verhaal te doen. De cursus heeft als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “Meer energie. Regelmatig organiseer ik deze cursussen. Zie de agenda onderaan deze pagina.

Als Mindful Runcoach ben ik aangesloten bij Mindful Run Nederland en verzorg ik de Mindful Run cursus in groepsverband in de gemeente Waterland. Het programma duurt vijf weken, 1,5 uur per keer en kan op zichzelf staand, maar ook als vervolg op het individuele coaching traject worden gevolgd. Maar ook andersom: Twijfel je of een individueel coachingstraject iets voor jou is? Tijdens de 5-weekse cursus maak je kennis met de methode.

Lijkt je een 5-weekse cursus Mindful Run interessant, maar houd je er niet van in een groep te lopen? In dat geval kunnen we dit programma ook 1:1 doen.

Tarieven

Particulier: 5-Weekse cursus in groepsverband: 78,50 (excl btw)
5-Weekse cursus individueel: 345 (excl btw)

Bedrijven: Workshop/clinic/ 5-weekse cursus: Tarief op aanvraag

Ik meld mij aan voor een cursus

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Individuele coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar ik adviseer je hierover toch contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness cursussen. Zorg & Zekerheid vergoedt per 2018 50% van de vijfweekse cursus Mindful Run.

Vergoeding door jouw werkgever

Individuele coaching met als doel effectieve bijdrage aan het herstel, of een loopbaanoriëntatie of een persoonlijk leertraject in het kader van beter functioneren op je werk, wordt vaak vergoed door de werkgever. Het traject is immer belasting aftrekbaar.
Ga hierover samen met jouw werkgever in gesprek. Niet geschoten is altijd mis! Vertel hierbij vooral waarom het belangrijk kan zijn voor beide partijen. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw emotionele en fysieke herstel, waardoor jij weer goed kunt functioneren. In het algemeen maar ook met betrekking tot het terugkeren op de werkvloer. Jouw werkgever kan mij ook altijd bereiken om een en ander te bespreken vooraf.

Kom vandaag nog in actie:

Plan een belafspraak