Wat is een bore-out?

Voel jij je vaak futloos, nutteloos en vind je jouw leven oppervlakkig? Twijfel jij aan je mogelijkheden en capaciteiten? Zit je niet op de juiste werkplek omdat je bijvoorbeeld onder je niveau werkt? Breng je thuis jouw kostbare vrije tijd (te vaak) door met op de bank hangen? Dan heb je wellicht last van symptomen van een zogenoemde bore-out. Verveling. Werk of geen werk, jouw dag biedt niet de uitdaging die jij nodig hebt. Hierdoor voel je je ongemotiveerd en energieloos.

Plan een belafspraak

Bore-out herstel

Bewegen en naar buiten gaan, hoe zou dat jou kunnen helpen om van je bore-out af te komen? Samen bewegen in de natuur zorgt voor positieve prikkels en haalt je uit de sleur. Je dag krijgt een andere invulling, die zorgt voor de positieve energie die je nodig hebt. Die energie kun je goed gebruiken. Overal en altijd, maar ook op je werk. Zelfs wanneer je na een werkdag thuis komt, zou het toch welkom zijn dat je nog energie over hebt? Een bore-out heb je niet voor niks. Je mag weer opnieuw uitvinden wat jou positief raakt en waar jij blij van wordt.

Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met reflecterende gesprekken, mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP. We werken aan jouw basis. Dit is mijn doeltreffende methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en je weer positief jezelf en jouw leven te laten kijken. Deze unieke aanpak maakt dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten, waardoor jij weer verder kunt.

Bore-out coach

Ik ben Esther, ik begeleid jou tijdens jouw bore-out graag naar meer voldoening. Jij doet ertoe. Ik heb altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. Sinds mijn 7e schaats ik en vanaf mijn vijftiende ben ik fervent hardloper. De prestatiedruk was hoog. Vernieuwing, afwisseling en voldoening was voor mij belangrijk. Mijn uitdaging was dat ik mezelf niet voorbij liep.

Het traject voor Individuele coaching betreft een twaalfweeks traject waarbij we om de week twee uur per keer samen de buitenlucht in gaan. We werken buiten in de omgeving van Monnickendam en daarbuiten (een straal van 50 kilometer). In overleg kunnen we dus bij jou in de buurt aan de slag gaan. Woon jij buiten deze regio? Geen probleem. We kunnen elkaar tegemoet rijden en elkaar halverwege treffen.

Ik wil een bore-out coach

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bel ik graag eerst even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee aan. Je kunt even mijn stem horen en je kunt je vragen aan mij stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je uiteraard alle tijd om alles even te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens discreet. Goed je snel te spreken!

Wat anderen zeggen..

Ik werk bij ABN AMRO en had sinds langere tijd last van vermoeidheid, sliep slecht en was vaak mentaal afwezig. Op mijn werk als leidinggevende zocht ik veel meer uitdaging en het lukte me niet geconcentreerd te werken. Voordat ik bij Esther startte, stelden we mijn doelen vast. Tijdens het wandelen, hardlopen of fietsen luisterde ze aandachtig, gaf zij duidelijke uitleg en was geduldig. Ze coachte mij om weer de regie te nemen over mijzelf, mijn agenda. Esther is deskundig en stelde een professioneel coachingstraject samen dat afgestemd was op mijn situatie. Ze stelde scherpe vragen en reflecteerde, wat mooi bijdroeg -en nog steeds bijdraagt- aan mijn bewustwording. Ze daagde mij ook uit buiten mijn comfortzone te stappen, zonder grote druk. Ik ben zeer dankbaar dat Esther met haar coachingstraject op mijn pad is gekomen! Zoveel geleerd! Met de rust in mijn hoofd en een heldere geest ga ik nu werken aan de volgende stap in mijn carrière. Ruben

Veelgestelde vragen over het bore-out traject

Kan dit ook voor bedrijven?

Ja, ik coach aldoor leidinggevenden en medewerkers van verschillende bedrijven.

Op welke locatie werken we?

We werken altijd buiten op een fijne locatie in de provincie Noord-Holland en in de provincie Utrecht. Waar precies, dat stemmen we af in overleg. Woon jij buiten deze regio? Geen probleem. Ik verwijs je in overleg naar een van mijn gecertificeerde waardevolle collega’s.

Wat nou als blijkt dat dit toch niks voor mij is?

Aan jezelf werken kan zorgen voor weerstand, zeker als je je moe en futloos voelt. Eén keer bewegen en coachen is ook niet genoeg. We gaan samen echt zoeken naar de oorzaak en hebben net zoveel aandacht voor hoe jij in de toekomst verder kunt. Mocht dit traject echt niet bij je passen, dan blijkt dat al tijdens de vrijblijvende intake die wij samen hebben voordat een traject start. Ik vertel je dan precies wat je kunt verwachten.

Ik weet niet zeker of ik een bore-out heb, kan ik toch dit traject doen?

Ja, natuurlijk. Als jij je aangesproken voelt en als je voelt dat dit het juiste traject voor je is, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Voorkomen is beter dan genezen (preventie)! Twijfel je evengoed? Neem dan contact op.

Hoe werkt de betaling?

Als we ervoor gaan, maken we afspraken en ontvang je een bevestiging waarin ik kort samenvat wat we gaan doen en wat jouw doelen zijn. De factuur ontvang je voordat we starten. Voordeel is dat we ons vervolgens volledig kunnen richten op jouw herstel.

Wordt het traject vergoed?

Nee, de sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering. Werkgevers vergoeden vaak wel. De kosten voor coaching van een medewerker zijn voor het bedrijf volledig belasting aftrekbaar. Naast teruggave van btw kunnen de kosten volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd zonder drempel of andere beperkingen. De bedrijfsvorm (Vof, bv, nv) heeft geen invloed op de aftrekbaarheid. Investeren in medewerkers voor wat betreft een coaching traject, is fiscaal dus aantrekkelijk.