Symptomen van een bore-out

Voel jij je vaak lusteloos, vind je jouw leven oppervlakkig ? Zit je niet op de juiste werkplek en breng je jouw kostbare vrije tijd door met op de bank hangen en televisie kijken? Dan heb je wellicht last van symptomen van een zogenoemde bore-out. Verveling. Werk of geen werk, jouw dag biedt niet de uitdaging die jij nodig hebt. Hierdoor voel je je ongemotiveerd en energieloos.
Ga wat vaker naar buiten, wordt misschien gezegd.

Het probleem is echter wanneer je te lange tijd weinig uitdaging ervaart, dat je meestal geen energie hebt om in actie te komen. Je wil wel, maar het komt er niet van. Hierdoor raak je nog meer verveeld en probeer je de leegte op te vullen, door bijvoorbeeld extra geld uit te geven. Op de korte termijn word je hier misschien blij van, maar op de lange termijn is het geen oplossing, waardoor jouw ontevredenheid toeneemt.

Wat te doen bij een bore-out?

Een gezonde dosis beweging in de natuur op basis van de Mindful Run methode waarbij aandacht is voor daar waar de schoen wringt, kan ervoor zorgen dat je de impasse doorbreekt.

Samen bewegen als medicijn

Ik kan je als persoonlijke coach helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken. Samen is immers makkelijker dan alleen. Met z’n tweeën gaan we de natuur in om activiteiten te ondernemen. Stap voor stap werken we aan dat waar jij beter in wilt worden. Mentaal en fysiek. Een proces van bewustwording. Qua activiteit kunnen we gaan wandelen, hardlopen, fietsen maar ook kanoën.

Positieve energie

Samen bewegen in de natuur zorgt voor positieve prikkels en haalt je uit de sleur. Je dag krijgt een kwalitatieve invulling, die zorgt voor de positieve energie die je nodig hebt. Die energie kun je goed gebruiken. Overal en altijd, maar ook op je werk! Zelfs wanneer je thuis komt van je werk, zou het toch welkom zijn dat je nog energie over hebt? De Mindful Run methode draagt tevens bij aan het weer gezonde keuzes kunnen maken.

Kom vandaag nog in actie:

Plan een belafspraak