Symptomen van een burn-out

Ben je vaak moe en heb je regelmatig hoofdpijn? Ben je onrustig in je hoofd en heb je moeite je te concentreren? Heb je weinig zin, zie je overal tegenop en stel je steeds van alles uit? Het zijn stuk voor stuk signalen die kunnen wijzen op een burn-out. Een slechte nachtrust, veel piekeren en ontevredenheid zijn eveneens symptomen.

Hoe kun je een burn-out voorkomen?

Ben je bang dat je recht op een burn-out afkoerst als je zo doorgaat? Bewegen zonder prestatiedruk in de buitenlucht is, in combinatie met ademhalingstechnieken, Mindfulness, Yoga en NLP een uitstekende manier om beter met je klachten om te leren gaan.

Beweging in de buitenlucht

Lichaamsbeweging heeft namelijk een bewezen positief effect op hoe jij je voelt. Voor veel mensen die kampen met de fysieke en mentale klachten die duiden op een burn-out, is het echter lastig om zich ertoe te zetten naar buiten te gaan en in beweging te komen. Als persoonlijke coach volgens de Mindful Run methode kan ik je hierbij helpen. Ik neem je mee de natuur in en samen werken we aan jouw valkuilen. Ondertussen ondernemen we verschillende soorten activiteiten, bijvoorbeeld fietsen, wandelen of hardlopen en kanoën behoren tot de mogelijkheden.

Samen zorgen we ervoor dat regelmatig bewegen in de buitenlucht en ontspanning onderdeel van jouw dagelijks leven wordt. Al gauw zal je merken dat je niet meer zonder lichaamsbeweging wilt. Dit zorgt ervoor dat je ook na afloop van het programma blijft bewegen, tools kunt toepassen waardoor je ook in de toekomst problemen voorkomt.

Meer weten?

Vraag nu je vrijblijvende intake aan