Broek in Waterland ligt ongeveer 8 minuten rijden van Monnickendam. Dat is ongeveer 5,4 kilometer van Beweging op elk niveau vandaan: je persoonlijke coach.

Wandelen, hardlopen of fietsen?

Esther van der Salm is beweeg- en wandelcoach. In combinatie met mindfulness, yoga, NLP en het aanleren van neusademhaling helpt ze je in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. Niet zweverig, maar met beide benen op de grond.

Ze geeft je de tools om hier voortaan zelfstandig mee verder te kunnen. Het wandelen kan afgewisseld worden met kanoën, fietsen en hardlopen. Zonder prestatiedruk!

Esther heeft me (weer) laten voelen hoe heerlijk het is om te bewegen. De combinatie van buiten zijn, haar zorgzame aandacht en haar kennis hebben ervoor gezorgd dat ik nu vol vertrouwen zelf verder kan met lopen. Ik heb een paar hele mooie technieken geleerd vanuit de Mindful Run zoals de neus-ademhaling, die me niet alleen tijdens hardlopen maar ook in het dagelijks leven gaan helpen. Dank Esther!

Miriam Evers, Broek in Waterland.

Neem contact op.

De route vanuit Broek in Waterland naar de wandelcoach

Broek in Waterland is een dorp in de gemeente Waterland, ten noorden van Amsterdam. Het dorp heeft een beschermd dorpsgezicht.