Purmerend ligt ongeveer 18 minuten rijden van Monnickendam. Dat is ongeveer 13,5 kilometer van Beweging op elk niveau vandaan: je persoonlijke wandelcoach.

Beweging op elk niveau

Esther van der Salm is coach volgens de Mindful Run methode. In combinatie met mindfulness neemt ze je mee de natuur in en helpt je in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. Niet zweverig, maar met beide benen op de grond.

Ze geeft je ook de tools om hier voortaan zelfstandig mee verder te kunnen. Het wandelen kan overigens ook afgewisseld worden met hardlopen, fietsen en in de zomer kanoën.

Met heel veel plezier de 5-weekse Mindful Run cursus in groepsverband gevolgd onder begeleiding van een altijd enthousiaste Esther van der Salm. Een mooie combinatie van inspanning en ontspanning in de natuur. Veel geleerd over de neusademhaling in combinatie met sporten maar ook voor toepassing in het dagelijkse leven in drukke of stressvolle situaties. Voor mij ook echt een eye-opener hoe het bewust voelen, ruiken en waarnemen van de omgeving waarin je bent, ontspannend werkt en een goede tool is voor het ‚leegmaken’ van je hoofd. Deze cursus is voor iedereen die ontspanning zoekt een echte aanrader, ook voor degenen die geen hardloopervaring hebben zoals ik!

C.P. uit Purmerend

Neem contact op.

De route vanuit Purmerend naar de wandelcoach

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland in Noord-Holland.