Wat voelt het goed om weer ondernemer te zijn!

Terugkijkend is het een bijzonder jaar geweest. Een jaar waarin ik mezelf weer beter heb leren kennen. De reorganisatie bij ABN AMRO Bank N.V. heeft mij veel gedaan. Wat een impact. De onzekerheid die ontstond, was voor mij een uitdaging om mee om te gaan. Ik, die altijd graag onafhankelijk ben.. Aanhankelijk, dat wel :-). Maar daarover straks meer. Terwijl ik mij in de luxe positie bevond om langere tijd na te denken welke weg ik zou inslaan, scheurde ik tijdens een skivakantie mijn kruisbanden. Het sporten dat al heel lang onderdeel is van mij, kon ik voorlopig op mijn buik schrijven. Ik kon het vervelende gevoel dat de onzekere periode reeds met zich meebracht niet meer van mij af rennen, niet van mij af fietsen. Ik kon geen kant op.

In deze periode had ik waardevolle gesprekken met veel mensen. Mijn familie, mijn vrienden en vriendinnen, maar ook met verschillende coaches. De ene coach liet mij keer op keer aan de stang ‘pull ups’ doen en met de fijne ‘battle ropes’ in de weer zijn. Aan m’n armen mankeerde immers niets… Anthony heeft mij geholpen weer sterk te worden. Hij liet mij tevens weten dat ik een geboren personal trainer ben (huh, ik..?)

Met Niels, de andere coach, onderzocht ik waar ik blij van word in een werksituatie. En wat mijn oorspronkelijke kwaliteiten zijn. En vervolgens de belemmeringen (!) om te gaan doen wat ik écht wil: voor mezelf beginnen.

“Maar ik wil geen risico lopen”, hoor ik mezelf nog zeggen. En zo gaf ik indirect allerlei waardevolle antwoorden. En inzichten. Elke dag weer meer.

Ik mag mijzelf gelukkig prijzen zo dichtbij de natuur te wonen. Dromer als ik ben, vond ik in de natuur mezelf nog meer terug. Het water, het groen, het geluid. Ik wil meer buiten zijn dan ooit. Energie opsnuiven, mijzelf opladen. Foto’s maken van dat wat energie geeft. De meeste foto’s op deze website zijn op basis daarvan gemaakt. De Mindful Run methode die op Facebook voorbij kwam en de opleidingen die ik bij Martijn Mensink volgde, maakten dat alles samenviel. Bewustwording, ademhaling en focus. Anytime, anywhere. Heerlijk !

Maar het zijn mijn man Jan Willem en mijn dochter Carmen, die bovenal in mijn plan geloofden en geloven. Ik ben ze voor altijd dankbaar, I love you !

Digitale handtekening

Kom vandaag nog in actie:

neem contact met me op

 

Geef een reactie