Burn-out coaching en meer

Individuele coaching is een breed begrip. Bij een burn-out, bore-out, depressie of wanneer je om welke reden dan ook uit evenwicht bent, kan individuele coaching een uitkomst zijn. De coaching betreft een twaalf-wekelijks traject waarbij we om de week, twee uur per keer samen de buitenlucht in gaan. We gaan bewegen. Wandelen, of wandelen in combinatie met hardlopen. In elk geval honderd procent aandacht voor jou waarbij we ons richten op jouw verhaal, jouw ademhaling, knelpunten, doelen en het emotionele en/of fysieke herstel.

Mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP

Buiten bewegen doen we door middel van wandelen in combinatie met oefeningen op basis van Mindfulness, yoga en NLP, de zogeheten Mindful Run methode. De activiteit ‘wandelen’ kan indien gewenst, afgewisseld met of worden vervangen door hardlopen, fietsen, kanoën en in de winter een bezoek aan de ijsbaan. Het is maar net wat bij jou past. Alle activiteiten zijn zonder prestatiedruk. Of het nu regent of stormt, we gaan altijd naar buiten. Met uitzondering van gladheid en onweer. De effectieve tools die je gedurende het traject leert, zijn waardevol voor de korte, maar vooral lange termijn. Resultaat? Rust in je hoofd en rust in je lijf.

Twijfel jij of een heel traject nodig hebt? We kunnen altijd voor een introductiesessie gaan. Mocht dit voldoende zijn, is dat vooral fijn. Wanneer niet voldoende, kunnen we altijd verdere afspraken maken.

Heb je vragen en/of wil je contact?

Plan een belafspraak