Dit zijn wij

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over Beweging Op Elk Niveau

Zo pakken wij het aan

Bij Beweging Op Elk Niveau combineren we coaching met beweging. We gaan naar buiten. Ook al klinkt dat nu wellicht niet aantrekkelijk. Met onze aanpak gaan clienten ‘back to basic’ en komen rust, acceptatie en positiviteit weer terug.

We zijn in meerdere fases inzetbaar; als een medewerker al is uitgevallen of op het punt staat om uit te vallen. In alle gevallen is het uitgangspunt dat we iemand blij laten terugkeren op de werkvloer.

Onze coaches helpen je met een praktisch traject. We gaan niet alleen praten, we gaan doen. Jij gaat het doen. Door onze nuchtere aanpak, eerlijkheid en ervaring, kun jij op een actieve manier met jezelf aan de slag.

Ervaring delen is vooruitgang voor iedereen

0

kilometer gelopen

0

beoordelingen

0

mensen gecoacht

0

cursisten

De coaches

Maak kennis met het team

Ons team begrijpt de uitdagingen van burn-out, bore-out en onrustige privé omstandigheden. Ons team is toegewijd aan het bieden van effectieve, op maat gemaakte oplossingen. Met onze diverse achtergronden variërend van gezondheidspsychologie tot bedrijfscoaching, streven we ernaar een veilige en stimulerende omgeving te creëren voor onze cliënten om te groeien en te floreren. Onze coaches werken in een straal van 50 kilometer vanaf hun woonplaats.

esther van der salm beweging op elk niveau

Esther van der Salm

Monnickendam

Ik ben oprichter van Beweging Op Elk Niveau, een ervaren coach en therapeut op alle gebieden, ter preventie en herstel. Als ex-marathonschaatser op het hoogste niveau weet ik als geen ander hoe het is met stress om te gaan, gedreven te zijn en iets te willen bereiken. Sterke punten en tegelijkertijd een valkuil. Ik ben dan ook van mening dat fysiek en mentaal functioneren onlosmakelijk verbonden zijn. Rust in het hoofd en in het lijf, werken en leven op de manier die jou motiveert, is waar ik voor sta. Samen met mijn collega's vormen we landelijke dekking. Onze aanpak is ‘evidence-based’, tezamen met onze echtheid, liefde en lef, is dat een gouden combinatie. Dat we altijd in de buurt zijn, is een echte pré voor onze cliënten.

Marian van Deudekom

Marian van Deudekom

Hagestein

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in commerciële en marketing functies. Een eigen burn-out legde de basis voor een carrièreswitch in 2017 naar coach en therapeut. Het maakt me blij en dankbaar om mensen zoals jou te helpen herstellen en sterker te worden. Ik werk met heel veel plezier buiten en binnen als stress- en burn-out coach en therapeut. Mijn specialiteiten zijn onder andere het inzetten van de wetenschappelijke onderbouwde en bewezen effectieve CSR methode, ACT, EMDR en Mindfulness. Mijn belangrijkste kernwaarden? Vrijheid, autonomie, eerlijkheid, zorgzaamheid, zorgvuldigheid en humor. Beweging Op Elk Niveau werkt door heel Nederland. Zo is er dus altijd een fijne coach bij jou in de buurt.

Peter jongejans

Peter Jongejans

Koog a/d Zaan

Ik begeleid cliënten bij onder andere stress, burn-out, rouw- & verliesverwerking en (terug)vinden van zingeving in het leven. Met mijn achtergrond in de schaatswereld heb ik ervaren hoe fysieke beweging bijdraagt aan herstel en je op alle vlakken fit houdt. In mijn werk als wandelcoach komen de sport en de natuur samen als een gouden combinatie. Beide elementen zijn heilzaam voor het herstel tijdens en na een lastige periode, en net zo heilzaam wanneer je emmertje dreigt over te lopen. De natuur zorgt voor ruimte in het hoofd en ontspanning in het lijf. Het leidt tot creatief denken en nieuwe persoonlijke inzichten. Je bent er echt even helemaal uit waardoor je op afstand kunt kijken naar de situatie waar je nu in zit.

Myriam Demas

Myriam Demas

Maastricht

Door te doen wat ik het allerliefste doe, sta ik volledig in mijn kracht. Als gevoelsmens vind ik het belangrijk om in alles wat je doet, dichtbij jezelf te blijven. Ik heb zelf een burn-out 'mogen' ervaren en ben door het hele proces gegaan: Rust krijgen in mijn hoofd, lichamelijk en geestelijk in beweging komen en (her)ontdekken wat ik het allerliefste doe. Allemaal waardevolle bijdragen die me gevormd hebben tot wie ik nu ben: een vrouw die midden in het leven staat en met vertrouwen en enthousiasme jouw gids wil zijn om ook die rust te vinden en de energie te krijgen om datgene te doen wat je het allerliefste doet.

Ingrid Dirks

Ingrid Dirks

Ede

Ik breng mensen in hun (werk) leven weer terug naar de essentie van hun bestaan. Ik laat ze hun autonomie weer terugvinden, zich (weer) competent voelen én in verbinding met zichzelf. Ik neem je mee naar buiten én in beweging. Als je beweegt, ontstaat er ruimte in je hoofd, lijf en hart. Die ruimte heb je nodig om weer in contact te komen met jezelf. 'Wie ben je, wat wil je en wat ga je anders doen', zijn de thema’s waarmee ik werk. Ik ben systemisch coach en combineer mijn wetenschappelijke kennis met mijn intuïtie en spiritualiteit. Deze combinatie draagt bij aan duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Annegré Wijkstra

Leeuwarden

Als coach begeleid ik je niet alleen om de juiste balans te vinden maar ook om minder stress te ervaren. Ik help je de ontbrekende puzzelstukjes te vinden en de uitdagingen waarmee je worstelt aan te pakken. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt en welke stappen je kunt nemen op een manier die bij jou past. De natuur biedt rust, ontspanning en heeft helende krachten. Door letterlijk in beweging te komen tijdens onze sessies, kom je losser van vastzittende gedachten. Ik wandel graag een tijdje met je mee zodat jij zelf weer vol positieve energie en vertrouwen zelfstandig verder kunt.

Hilma Broekveldt

Hilma Broekveldt

Groningen

Ik ben gecertificeerd wandelcoach. Elk traject start ik met de eerste stap waar ik wil ontdekken wie iemand is en wat haar/ zijn kernwaarden zijn. Van daaruit werken we samen concreet naar het gestelde doel of de doelen. Vertrouwen, vrijheid en liefde. Dat zijn mijn kernwaarden die terugkomen in de manier waarop ik werk en hoe ik met cliënten omga. Ik word altijd blij als iemand weer blij terugkeert op de werkvloer en met positieve energie haar/ zijn functie kan uitvoeren. Ik gun dat iedereen. Hoe mooi is het dat wij met onze club collega’s die bijdrage kunnen leveren. Ik word daar echt enthousiast van en dankbaar!

Marlies Poland

Marlies Poland

Waarland

Ik help mensen die stil willen staan bij zichzelf om vervolgens weer in beweging te komen. Waar stroomt het en waar blokkeert of vernauwt het? Waar ontstaat beweging? We hebben allemaal wel eens te maken met uitdagingen, of het nu gaat om problemen, situaties of relaties. Het kan zijn dat je worstelt met belemmerende gevoelens of merkt dat de tijd niet alle wonden van een (verlies)ervaring heelt. Ik help je actief om je issues te verkennen en verder te ontwikkelen zodat je volledig tot je recht komt in je leven, je opleiding en/of je werk. Contact, ontmoeting en verbinding zijn voor mij de basis van mijn werk.

Esther van Ham

Esther van Ham

Heinkenszand

De afgelopen jaren coach ik met veel enthousiasme werknemers en ondernemers met stress en burn-out klachten. Ter preventie en herstel. Van 100% ziekte naar 100% beter in 12 tot 16 weken. Mijn ervaringsgerichte en lichaamsgerichte aanpak zorgt ervoor dat je hartslag naar beneden gaat en je stressniveau verlaagd wordt. Het allerbelangrijkste doel? Essentiële vaardigheden (aan)leren om in balans te kunnen blijven in het leven. Het is mooi om nu via Beweging op Elk Niveau landelijke dekking te hebben zodat we overal in Nederland in de buurt zijn om te coachen en te ondersteunen.

Marianne Ketting

Marianne Ketting

Bruinisse

Ik heb de overtuiging dat ik met mijn werk iets moois te bieden heb wat echt werkt. Samen op stap naar de eenvoud van de oplossing. Ik gun iedereen die met zichzelf tobt in een burn-out, onverwerkt verdriet, algemene moeheid of ontevredenheid, inzichten en vertrouwen naar betere tijden. Ik krijg enorme energie om met anderen hun eigen pad te verkennen. Wandelen als een manier om je gedachten te ordenen. Niets zweverigs maar puur putten vanuit de basis van ons bestaan, de natuur. Niet ongemakkelijk in een spreekkamer maar ontspannen in de buitenlucht al wandelend in gesprek zijn. Ik loop graag een stukje met je mee!

Petra Joziasse

Breda

Als coach en mens ben ik integer, warm en actiegericht. De natuur is mijn kantoor. Wat mij typeert, is mijn energieke, oplossingsgerichte en positieve aanpak. Ik ben een scherpe luisteraar, onderzoek samen met jou wat jou beweegt en hoe jij (meer) voldoening uit je dag kunt halen. We doen dit door samen te bewegen (wandelen of hardlopen) zodat je loskomt van aangeleerde denkpatronen en gewoonten. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en je ervaart hoe het is om stil te staan bij je gevoel, je wensen en verlangens. Letterlijk en figuurlijk in beweging, zodat je keuzes gaat maken die echt bij jou passen.

Marleen Zijlstra

Den Bosch

Ik ben een sportieve, nuchtere en oplossingsgerichte coach. Het gaat bij mij vooral om ‘doen’! Eerst samen zodat je daarna zelf verder kunt. Ik ben praktisch ingesteld, geduldig en geef niet snel op. ‘Kan niet’ ken ik niet. ‘Links om, rechtsom’ is op mij van toepassing. Ik kijk graag vooruit, richt ik me op kansen en hou van eigen verantwoordelijkheid. Daarbij vind ik dat je van ervaringen kan, mag en moet leren. Ook en misschien wel juist van de minder leuke. Hoewel mijn eigen lat vaak hoog ligt, weet ik dat goed, goed genoeg is. De ander dit laten ervaren zie ik als een uitdaging.

Hetty van Toorn

Den Haag

Met mijn achtergrond als leidinggevende binnen het bedrijfsleven, realiseerde ik me dat het mijn burn-out echt anders moest. De lat lag te hoog, ‘goed was niet goed genoeg’. Bewegen in de natuur bleek heel heilzaam te zijn. Er kwam ruimte om meer te voelen in plaats van alleen te denken. Ik begeleid cliënten op basis van wandelen, powerwalken, hardlopen en/of yoga, net wat het meest passend is. Door in beweging te zijn, ontstaat op mentaal vlak ruimte om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Met opleidingen op het gebied van vitaliteit, stress en burn-out, hormonen, mindfulness en yoga, bied ik een aanpak die ervoor zorgt dat jij weer in balans komt.

Monique Jongmans

Dwingeloo

Zoek je de vraag achter jouw vraag? We gaan kijken naar welke patronen er in jouw leven of werk spelen, en wat er nodig is om daar verandering in te brengen. Als je merkt dat je niet je volledige potentieel kan benutten waardoor je vastloopt in je werk of dagelijkse bezigheden kan dat leiden tot steeds terugkerende problemen. Totdat je de kernoorzaak van deze problemen begrijpt. Ik geloof in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en coaching om het beste uit jezelf te halen. Samen gaan we aan de slag om te kijken op welke gebieden jij vooruitgang kunt boeken. ‘Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn’ - George Eliot

Maaike van Rooijen

Heerenveen

Het begeleiden is altijd een rode draad in mijn werkende leven geweest. Eerst als verpleegkundige, later als leidinggevende in de zorg en natuurlijk als coach. Vanuit eigen ervaring weet ik wat het is om niet lekker in je vel te zitten. En hoe belangrijk het is om dan stappen te zetten. Om te kunnen omgaan met dát wat je in je leven tegenkomt. Als coach ondersteun ik je om op een effectieve manier om te gaan met situaties en gevoelens. Altijd op een persoonlijke manier en met een op maat gemaakt traject. Op basis van onderling vertrouwen en respect durf ik je waar nodig te confronteren, of vragen te stellen die eerder niet gesteld werden. Om je op weg te helpen. Jouw weg!

Martijn Jansen

Deventer

'Van speelbal naar speler' is mijn motto. Ik begeleid mensen met stress en burn-out klachten. Autonomie, bewustzijn en eigenaarschap zijn cruciaal om weer grip terug te krijgen op jouw leven. Ik help je weer keuzes te maken die bij jou passen, zodat JIJ weer flow ervaart. Na 20 jaar in de IT te hebben gewerkt ben ik vanaf 2014 gaan coachen. Ik heb een ruime ervaring en diverse opleidingen genoten. Mijn specialismen: Verbindende communicatie, omgaan met conflicten, Hartritme variabiliteit en ademhaling. Coachen doe ik altijd buiten. Uit je hoofd, niet praten over dingen, maar vanuit je eigen gevoelservaring. De werkvormen die ik gebruik wijzen JOU de weg naar weer plezier en ontspanning in je leven.

Michel Naafs

Almelo

Zit jij in een wat lastige fase van je leven? Heb je tegenslag na tegenslag te verduren en lijkt het alsof er geen einde aan komt? Voelt het alsof jij de enige bent waarvoor de zon maar niet gaat schijnen en kijk je soms jaloers naar andere mensen bij wie het allemaal vanzelf lijkt te gaan? Hulp durven vragen, heeft zin. Aan iemand die weet wat je doormaakt én de ervaring en kennis heeft om je blijvend vooruit te helpen. Ik ben gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen die moeite hebben de draad weer op te pakken vanuit een moeilijke tijd. Ben je bereid om met jezelf aan de slag te gaan? Maak dan die afspraak. Want als je niets doet, verandert er ook niets.

Dit zeggen anderen over ons

Maayke
Lees verder
Rust, acceptatie, kracht en vertrouwen: woorden die op hoog mijn wensenlijstje stonden, maar waar ik een paar maanden geleden voor mijn gevoel nog niet bij kon. Vanaf ons eerste contact heeft Esther mij op verschillende fronten in beweging gezet, zodat o.a. vastgeroeste patronen en denkwijzen werden doorbroken. Zo maakt inmiddels “ik moet..” steeds vaker plaats voor “ik ga..”, ben ik milder naar mezelf en is er meer acceptatie. Heerlijk! Heel dankbaar voor deze waardevolle investering.
Lisette
Lees verder
Toen ik burn-out raakte kreeg ik de kans via mijn werkgever om coaching te volgen bij Esther. Zij geeft een geprotocolleerde behandeling gericht op herstel, samen wandelend of hardlopend in de buitenlucht. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching. Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past.
Bart
Lees verder
Door mijn Burn-out en een strijd in mijn lijf t.o.v. werk ben ik in contact gekomen met Coach Esther. Ik was zeer sceptisch voor een coach en al helemaal een wandel coach. Ik heb de stap toch gezet en ben daar blij mee! Mijn leven en denkwijze is veranderd vanuit ontspanning, mij is continu een spiegel voor gehouden wat heel confronterend was. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren er zijn mij zeer veel tools aangereikt waar ik ook op de lange termijn nog wat aan heb. Esther is een kundig, gedreven maar vooral vaardig in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.
Previous
Next

We schakelen snel

Na jaren werken met werknemers en werkgevers weten we dat de nood hoog kan zijn. Het is fijn als je snel terecht kunt. Met ons netwerk aan coaches door Nederland hebben we de mogelijkheid om snel te schakelen.

Prikkel je brein

Lees onze blog

Ontwikkeling

Fear of missing out

FOMO, oftewel ‘Fear Of Missing Out’. Ik kom het regelmatig tegen bij cliënten. Bang zijn iets te missen en daar min of meer nerveus van

Lees verder »