Werkgebied

Waar is Beweging Op Elk Niveau actief?

Ons team werkt verspreid over heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een coach in de buurt van jouw woonplaats!

De coaches begrijpen de uitdagingen van burn-out, bore-out en onrustige privé omstandigheden. Ons team is toegewijd aan het bieden van effectieve, op maat gemaakte oplossingen. Met onze diverse achtergronden variërend van gezondheidspsychologie tot bedrijfs coaching, streven we ernaar een veilige en stimulerende omgeving te creëren voor onze cliënten om te groeien en te floreren. Onze coaches werken in een straal van 50 kilometer vanaf hun woonplaats.

Bore-out coaching in Nederland

Dit zeggen anderen over ons

Maayke
Lees verder
Rust, acceptatie, kracht en vertrouwen: woorden die op hoog mijn wensenlijstje stonden, maar waar ik een paar maanden geleden voor mijn gevoel nog niet bij kon. Vanaf ons eerste contact heeft Esther mij op verschillende fronten in beweging gezet, zodat o.a. vastgeroeste patronen en denkwijzen werden doorbroken. Zo maakt inmiddels “ik moet..” steeds vaker plaats voor “ik ga..”, ben ik milder naar mezelf en is er meer acceptatie. Heerlijk! Heel dankbaar voor deze waardevolle investering.
Lisette
Lees verder
Toen ik burn-out raakte kreeg ik de kans via mijn werkgever om coaching te volgen bij Esther. Zij geeft een geprotocolleerde behandeling gericht op herstel, samen wandelend of hardlopend in de buitenlucht. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching. Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past.
Bart
Lees verder
Door mijn Burn-out en een strijd in mijn lijf t.o.v. werk ben ik in contact gekomen met Coach Esther. Ik was zeer sceptisch voor een coach en al helemaal een wandel coach. Ik heb de stap toch gezet en ben daar blij mee! Mijn leven en denkwijze is veranderd vanuit ontspanning, mij is continu een spiegel voor gehouden wat heel confronterend was. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren er zijn mij zeer veel tools aangereikt waar ik ook op de lange termijn nog wat aan heb. Esther is een kundig, gedreven maar vooral vaardig in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.
Previous
Next

We schakelen snel

Na jaren werken met werknemers en werkgevers weten we dat de nood hoog kan zijn. Het is fijn als je snel terecht kunt. Met ons netwerk aan coaches door Nederland hebben de we mogelijkheid om snel te schakelen.

Prikkel je brein

Lees onze blog

Ontwikkeling

Fear of missing out

FOMO, oftewel ‘Fear Of Missing Out’. Ik kom het regelmatig tegen bij cliënten. Bang zijn iets te missen en daar min of meer nerveus van

Lees verder »