Lezen & Luisteren

Begin direct aan een betere balans

Bij Beweging op elk Niveau helpen we je graag direct een stap vooruit. Daarom vind je op deze pagina onze kosteloze Rust in je hoofd challenge, e-books, podcastafleveringen en blogs. Ze helpen je om rust in je hoofd te creëren en alvast te proeven van onze aanpak. Ook vind je info over ons online programma.

beweging op elk niveau

Driedaagse 'Rust in je hoofd-challenge'

Voel je een aanhoudende onrust in je hoofd en lichaam? Je wilt veel doen, maar je vindt jezelf afgeleid en productiviteit glipt door je vingers. Vaak eindigt de dag met een gevoel van ontevredenheid. Ook in de nacht vind je geen rust. Zorgen lijken groter en elke ochtend voelt als te vroeg. Je bent constant ‘aan’, en dat is uitputtend. Het resulteert in prikkelbaarheid en het gevoel dat je niet je beste zelf bent voor jezelf en de mensen om je heen. Met deze gratis driedaagse Challenge vind jij snel weer rust in je hoofd.

blog beweging op elk niveau

E-book: Loskomen van je telefoon

Ontdek hoe je kunt ontsnappen aan de greep van je telefoon met ons gratis ebook 'Loskomen van je Telefoon'. Dit ebook, samengesteld door onze outdoor coaching expert Esther, biedt praktische tips en inzichten om je te helpen de controle terug te nemen en je focus te herstellen. Als onderdeel van onze filosofie bij Beweging op elk Niveau, geloven we dat het loskomen van digitale afleiding een belangrijke stap is naar een gezonder, evenwichtiger leven. Download nu het gratis ebook en begin aan je reis naar een digitale detox.

'Echt Leven - Online coachingsprogramma'

'Echt Leven' is een online coaching programma voor mensen die moe zijn van de dagelijkse ratrace en rust zoeken in lijf en hoofd.. Het programma biedt de mogelijkheid om aan jezelf te werken op gebieden zoals acceptatie, stresspreventie en herstel, zonder je persoonlijke verhaal te hoeven delen. Met een unieke aanpak die buiten bewegen combineert met ademhalingstechnieken, reflectie en mindfulness, helpt dit 'Echt leven-programma' jou naar meer focus, meer structuur en meer energie.

Lekker luisteren

Hier vind je onze podcast

0:00 / 0:00
Zoveel stress, ik sliep niet meer... Afl.55
0:00 / 0:00
20 tips voor meer zelfvertrouwen. Afl.54
Prikkel je brein

Lees onze blog