De driedaagse 'Rust in je hoofd-challenge'

Begin direct aan een betere balans

Voel je een aanhoudende onrust in je hoofd en lichaam? Je wilt veel doen, maar je vindt jezelf afgeleid en productiviteit glipt door je vingers. Bliepjes van mails en appjes trekken continu je aandacht en je dagen lopen anders dan gepland. Vaak eindigt de dag met een gevoel van ontevredenheid.

Ook in de nacht vind je geen rust. Zorgen lijken groter en elke ochtend voelt als te vroeg. Je bent constant ‘aan’, en dat is uitputtend. Het resulteert in prikkelbaarheid en het gevoel dat je niet je beste zelf bent voor jezelf en de mensen om je heen. Frustrerend! Maar… Beweging op Elk Niveau helpt je op weg met de gratis driedaagse ‘Rust in je hoofd-challenge’

 

Doe mee met de challenge en vind rust in je hoofd

De challenge is gratis, overzichtelijk en kost weinig tijd. Vul je gegevens in om de challenge te ontvangen.

In drie dagen meer rust?

Doe mee aan de gratis driedaagse challenge!

Dit zeggen anderen over de challenge

Astrid
Lees verder
Ontzettend fijn, deze challenge! Ik heb ècht meer rust in mijn hoofd, wordt minder afgeleid en ben ook fysiek minder moe. Door Beweging op elk Niveau is me na de challenge al direct duidelijk geworden dat goed voor mezelf zorgen juist in kleine dingen zit.
Remco
Lees verder
Ik was een beetje bang dat de challenge wat zweverig zou zijn, maar dat is gelukkig niet zo. Gewoon duidelijk, handige tips en direct het gevoel dat ik hier iets aan had. Ik doe de oefeningen nog steeds met regelmaat en dat helpt me keer op keer naar rust in mijn hoofd.
Natascha
Lees verder
Al een poos voel ik me totaal overprikkeld en onrustig. Ik werd getipt om de Rust in je Hoofd Challenge van Beweging op elk Niveau te doen en ben blij dat ik dat heb gedaan! Ik kan weer ontspannen, ik slaap beter en voel me in het algemeen sterker en rustiger.

Doe mee met de challenge en vind rust in je hoofd

De challenge is gratis, overzichtelijk en kost weinig tijd. Vul je gegevens in om de challenge te ontvangen.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over Beweging Op Elk Niveau

Houvast in de buitenlucht

Bij Beweging Op Elk Niveau combineren we coaching met beweging. We gaan naar buiten. Ook al klinkt dat nu wellicht niet aantrekkelijk. Met onze aanpak gaan clienten ‘back to basic’ en komen rust, acceptatie en positiviteit weer terug.