Begin nu gratis en download ons E-book

Herken je dit: Je zou graag meer regie over jezelf en je tijd willen, maar..

Je staat altijd ‘aan’, voelt onrust. Focussen is met tijd en wijle best lastig voor je. Je telefoon in het vizier houden, je nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen bij het horen van bliepjes, tijd morsen en vervolgens het stemmetje ‘waar ben ik nou mee bezig’, plaagt je.

Je realiseert je dat je met regelmaat uitstelgedrag vertoont en zonder na te denken grijp je steeds naar je telefoon.

Je weet niet hoe je dit kunt doorbreken, de telefoon lonkt aldoor en je bent het overzicht kwijt.

Je vergelijkt ongemerkt de opgepoetste buitenkant van een ander met de kwetsbare binnenkant van jezelf.

De tijd lijkt te vliegen en je voelt je schuldig omdat je deze gewoonte eigenlijk niet echt in de hand hebt.

Het is lastig de discipline op te brengen en als je eerlijk bent, is er minder echte verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

60a2b14c-2058-4a55-8960-d1b36cc4622d

Life is too short to drink bad wine..

Toch?

Jij wilt overdag klussen doen die nodig zijn en ook tijd hebben voor leuke dingen zodat je je meer ontspannen en energiek voelt.

Je wil ook evenwicht tussen de tijd die je besteedt aan dat wat energie 'kost' én de tijd die je besteedt aan dat wat jou energie 'geeft'.

Je wil je nuttig voelen, de regie hebben over je dag en deze gewoonte. Je wilt goed bezig zijn. Maar ook niet te streng voor jezelf.

Jij wil aan het roer van je eigen leven staan staan en kunnen genieten. Life is too short to drink bad wine. Werken en leven zoals jij wil.

En jij wilt aan het begin én aan het einde van je dag een voldaan gevoel waarbij je je eigen verantwoordelijkheid pakt voor de kwaliteit van jouw tijdsindeling.

Download daarom het Loskomen van je telefoon E-book!
Zonder titel (800 x 800 px) (2)

 

In dit E-book deel ik gratis mijn 7 bewezen tips om meer grip te krijgen op jezelf in plaats van dat jouw mobiel alle grip heeft op jou!

Vind meer rust in je hoofd en in je lijf..

Stap in jouw ECHTE JIJ en gun jezelf een interessante tijdsinvulling door te beginnen bij jezelf!
Download nu het Loskomen van je telefoon E-book👇🏼

Dit levert het
Loskomen van je telefoon E-book je op:

hoofd

RUST

Dankzij de praktische en concrete stappen, verspil je minder tijd.
Het maakt het makkelijker meer efficiënt te werken, doen wat nodig is en meer rust te ervaren!

pijl

FOCUS

Weg met het uitstelgedrag! Krijg eindelijk focus en helder waar jij je pijlen op
wilt richten zodat je weer weet waar je het voor doet.

weeg

BALANS

Klaar met het morsen van tijd. Je word je weer bewust wat (echt) belangrijk is in het leven.
Het zorgt ervoor dat je je meer verbindt met de ander.

vink

DOEN

Dit E-book nodigt je uit om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met het doorbreken van jouw gewoonte. Door te DOEN!

Make yourself a priority

team

Het team:

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.

Dit zijn Marian, Esther en Peter. Drie bevlogen en ervaren coaches. Esther (midden) is oprichter van coachingscentrum ‘Beweging op elk niveau’. Onze opleidingen en brede levenservaring zijn gebundeld waardoor een bewezen en buitengewoon effectieve aanpak is ontstaan. Een schot in de roos gebleken. Marian, Esther en Peter wonen en werken verspreid over Nederland.

Over Esther

Naast haar vele dienstjaren in het bedrijfsleven, heeft ze altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. En ja, zowel op sportgebied als privé kent ze de klappen van de zweep. Het marathonschaatsen op hoog niveau in binnen- en buitenland in een gesponsorde ploeg heeft haar geleerd wat afzien is. Beter leren omgaan met haar perfectionisme, net zo. Een onvergetelijke periode vol wijze lessen die haar heeft gevormd, komt terug en in haar huidige werk als coach en therapeut.

Een reorganisatie binnen het bedrijfsleven, de perikelen van een samengesteld gezin, het verlies van dierbaren en een knie-operatie met een lange en pittige revalidatie periode (terwijl sport onderdeel van haar dag was), maakte dat het 'teveel' werd. Het 'stroomde' niet meer.

Door vanuit haar 'kern' te ervaren wat haar behoeften en kwaliteiten zijn, ontstond begin 2017 het plan haar coaching praktijk op te richten. De brede levenservaring op verschillende gebieden en opleidingen werden gebundeld. Vele groepen heeft zij gecoacht en in de loop van de tijd steeds meer 1:1 coaching. Met succes!

Esther woont met haar man in Monnickendam vlakbij de Gouwzee. Dochter Carmen woont en studeert in Enschede. De hobby’s van Esther zijn surfen, (zee)zeilen, hardlopen, wielrennen, skiën, skeeleren, uiteten gaan en reizen. Elke dag een glas wijn met de man, voelt goed geeft ze aan. Eén van haar motto’s ‘Life is too short to drink bad wine’ is dan ook wel zo passend.

Ontwerp zonder titel - 2022-11-21T124759.469

Ambities:

Omdat Beweging op elk niveau uit haar jasje groeide en de droom om door te ontwikkelen er evengoed was, versterken Marian en Peter sinds een jaar dit basic en authentieke bedrijf. Met zorg en aandacht is gekozen voor Marian en Peter. Met name omdat zij elkaar in het vakgebied goed aanvullen en goed matchen. Marian en Peter richten zich op werknemers en Esther richt zich steeds vaker op ondernemers. Naast Beweging op elk niveau, is dan ook de exclusieve tak ‘Beweging Excellent’ opgericht. Verdere groei van Beweging op elk niveau ligt in de lijn der verwachting zodat er een landelijke dekking ontstaat. Al zal dit stap voor stap plaatsvinden. Het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Esther over de missie:

“Wij begeleiden onze cliënten die graag aan zichzelf willen werken op gebied van acceptatie, stress, preventie en/of hun herstel. Tijdens de coaching wordt de cliënt zich meer bewust van de essentie en oorspronkelijke waarden in zichzelf zodat er meer zelfinzicht ontstaat. Met als effect dat intrinsieke motivatie optreedt om gerichte keuzes te maken die bij hem of haar past. We kijken over de schouder mee en staan voor echtheid, een nuchtere en concrete aanpak, al gaan we het wel over gevoel hebben. We onderscheiden ons door met onze cliënt buiten te bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken, reflectie, motiverende gespreksvoering, Mindfulness en NLP. Toekomstgericht!

Als wij 10% van onze energie aan onze cliënten kunnen doorgeven, is onze missie geslaagd!”

Ontwerp zonder titel - 2022-11-21T125036.557

Dream, wish, do!

Wat anderen zeggen:

“Een bron aan levensechte, ongekunstelde, pure en eerlijke sturing kwam gedurende de coaching op mij af, waarin de tijd leek te vliegen”.
-Britt-

“Het zijn geen trucjes die ze aanleert, geen geknutsel, geen rommeligheid. Ze is concreet, zuiver, echt, zonder franjes met een groot hart en een beeldschoon vermogen mensen in beweging te krijgen op elk niveau van het bestaan”.-Dagny-

“Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past. Het is met recht een traject op maat.​​​​​​​​ Heel duidelijk is ook dat het coaching traject gericht is op jou persoonlijk en het vergroten van jouw potentieel”.
-Rosa-

“Esther is een zeer inspirerend persoon. Het heeft nu al als resultaat dat ik niet alleen aan het herstellen ben van een burn-out, maar ook weer bezig ben met persoonlijke groei.”​​​​​​​​
-Lisette-

“Een vakvrouw die haar kennis en kunde inzet voor een mooi resultaat. Chapeau Esther voor je warmte, humor, klare taal, doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen, technieken, energie en enthousiasme”.
-Veronique-

Ontwerp zonder titel - 2022-11-21T125448.429

Gaan we aan de slag?

Wil jij ‘meer’ loskomen van je telefoon?

7 Tips
voor meer rust in je hoofd.

Dit e-book is voor iedereen die het
lastig vindt los(ser) te komen van zijn
telefoon en hierover graag meer regie
zou willen.

Lees wat jou 'verslaafd' maakt aan je smartphone en wat de gevolgen zijn.
Nog belangrijker:

hoe laat je letterlijk en figuurlijk je mobiel los
en pak je de

regie over je tijd en dagindeling terug.

Je leest het allemaal in dit gratis E-book

omslag ebook page (1800 x 900 px) (1800 x 600 px) (4)