Voor werkgevers

Bevorder gezondheid en productiviteit: de partner in preventie en herstel van burn-out en bore-out

Zie je tekenen van burn-out of bore-out bij je medewerkers? Wat vervelend, vaak ingrijpend en soms frustrerend. Verzuim betekent voor veel bedrijven een fors probleem: Directe uitval, het organiseren van vervangende inzet, (problemen met) kennisoverdracht, kwaliteitsverlies en de toenemende werkdruk. En dat in tijden van schaarste van goed personeel. Bovendien kost het veel geld: Per dag al gauw 300,- en dat doorgerekend op jaarbasis per medewerker, 70K.  

Bij Beweging op Elk Niveau begrijpen we de impact die de signalen van burn-out of bore-out kunnen hebben op het team en het bedrijf. Onze deskundige coaches zijn er om te helpen en medewerkers te ondersteunen op hun pad naar herstel en preventie. Bij Beweging op elk Niveau bieden wij een uniek 3-maanden coachingstraject in de buitenlucht, onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches, verspreid over Nederland.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over Beweging Op Elk Niveau

Zo pakken wij het aan

Bij Beweging Op Elk Niveau combineren we coaching met beweging. We gaan naar buiten. Ook al klinkt dat nu wellicht niet aantrekkelijk. Met onze aanpak gaan clienten ‘back to basic’ en komen rust, acceptatie en positiviteit weer terug.

We zijn in meerdere fases inzetbaar; als een medewerker al is uitgevallen of op het punt staat om uit te vallen. In alle gevallen is het uitgangspunt dat we iemand blij laten terugkeren op de werkvloer.

Onze coaches helpen je met een praktisch traject. We gaan niet alleen praten, we gaan doen. Jij gaat het doen. Door onze nuchtere aanpak, eerlijkheid en ervaring, kun jij op een actieve manier met jezelf aan de slag.

Ervaring delen is vooruitgang voor iedereen

0

kilometer gelopen

0

beoordelingen

0

mensen gecoacht

0

cursisten

Dit zeggen anderen over ons

Yvonne
Lees verder
Als leidinggevende van een grote afdeling binnen een ziekenhuis heb ik zeer positieve ervaringen met het werk van BOEN. Ik ervaar het als een preventieve investering tot een bijdrage naar een gezond/ vitaler/ gewaardeerd voelende medewerker. Een medewerker waarvan ik zie of hoor dat hij/zij steeds meer uit balans raakt door welke omstandigheden dan ook en feitelijk richting volledige uitval schuift, wordt mee in gesprek gegaan. De optie voor het traject met Esther wordt dan besproken en na een positieve intake wordt gestart. Mijn ervaring is dat je medewerkers al na 3 weken ziet veranderen: energie neemt toe en zeker ook mentale sterkte neemt toe. Wat fijn is, dat medewerkers zelf tools krijgen om hun werk beter aan te kunnen, met meer energie, maar zeker ook om in hun privéleven gebeurtenissen beter op te kunnen vangen, wat ook weer positief effect heeft op het werk. Kortom een win/win situatie voor beide partijen.
Tara
Lees verder
Als werkgever maakte ik mij ernstig zorgen over een van mijn beste medewerkers die te kampen had met een burn-out. We besloten om Beweging Op Elk Niveau in te schakelen en het resultaat was simpelweg verbazingwekkend. Hun persoonlijke en empathische aanpak maakte een enorm verschil. Na slechts een paar weken merkten we al verbetering. Toen de medewerker uiteindelijk terugkeerde naar de werkvloer, was zij niet alleen hersteld, maar had zij ook een betere balans in haar werk- en privéleven. Ze leek meer in harmonie met zichzelf en haar productiviteit en motivatie waren aanzienlijk verbeterd. Het hele team voelde de positieve invloed. Ik kan Beweging Op Elk Niveau ten zeerste aanbevelen aan andere werkgevers die hun werknemers willen helpen omgaan met uitdagingen op het werk. De investering is het meer dan waard!
Previous
Next

Even sparren?

Het kan als werkgever of manager frustrerend en uitdagend zijn als je ziet dat een gewaardeerde medewerker worstelt. We zijn er daarom ook om even met je mee te denken en je aan te horen. Laat je naam en nummer achter, dan bellen we je zonder enige verplichting.

FAQ

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag

Heb je vragen over onze coaching diensten, werkwijze of wat je van ons kunt verwachten? In onze veel gestelde vragen (FAQ) vind je een schat aan informatie. Mocht je nog andere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om jou te helpen.

Nee, geen wachtlijst. Binnen 2 dagen na de aanmelding, nemen we telefonisch contact op. We kunnen binnen 2 weken starten met de coaching. 

Dat is geen probleem. Wij werken met een team coaches die elk binnen een straal van 40 kilometer werken, verspreid over heel Nederland.

Dat is niet ons uitgangspunt. De kracht van onze coaching is dat we in de buitenlucht werken. Wel kunnen we in de buurt van het kantoor afspreken op een groene locatie. 

Halverwege en aan het eind van het traject wordt een update verstuurd. Dit gaat nimmer over de inhoud van het traject, wel over welke stappen voorwaarts zijn gezet. 

Wanneer een medewerker met een frisse mindset en blij terugkeert op de werkvloer, heeft iedereen daar belang bij. 

Onze ervaring is dat i.t.t. een interne coach op kantoor, 'uit de omgeving vandaan’ zinvol is. De medewerker voelt zich vrijer om open te zijn en zich kwetsbaar op te stellen. Onze coaches zijn allen capabel om de interne processen van werk te begrijpen. 

Problemen zoals: Zich overvraagd voelen; Geen ’nee’ kunnen zeggen; Het gemis aan uitdaging; Het gemis aan autonomie; Hoofd en bijzaken niet kunnen scheiden; Faalangst; Perfectionisme; Bewijsdrang; Balans werk/ privé. Privé gerelateerde uitdagingen.