Voor werknemers

Vind evenwicht: het pad naar herstel en voorkoming van burn-out en bore-out

Voel je je uitgeput, overwerkt of onvervuld, zowel op het werk als thuis? Bij Beweging op Elk Niveau begrijpen we dat burn-out en bore-out niet alleen over werk gaan. Onze benadering is praktisch en gericht op de verschillende aspecten van je leven. In een traject van drie maanden helpen wij jou de balans terugvinden.

Dit kunnen we doen

Onze diensten

Bij Beweging op elk Niveau streven we ernaar om een breed scala aan diensten aan te bieden die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Of je nu worstelt met de uitdagingen van een burn-out of bore-out, preventieve maatregelen wilt treffen om deze situaties te vermijden of gewoon je persoonlijke of professionele groei wilt bevorderen.

Burn-out coaching

Ontsnap aan de uitputtende cyclus van stress en onrust in je hoofd en lijf. Onze burn-out coaching helpt de balans tussen werk en privé te herstellen, terwijl je in de natuur bent.

Bore-out coaching

Het is tijd om weer voldoening en passie te voelen. Onze bore-out coaching helpt om de verveling en ontevredenheid te bestrijden, zowel op het werk als thuis.

Preventie

Voorkom burn-out en bore-out voordat ze beginnen. Onze preventieve aanpak richt zich op het opbouwen van veerkracht en het vinden van balans in alle aspecten.

Online coaching

Nu direct behoefte aan praktische handvaten voor rust in je hoofd en in je leven? Onze online coachingstools helpen je direct naar meer balans en laten je laagdrempelig kennismaken met ons.

E-books

Onze e-books zijn ontworpen om inzicht te bieden in stressmanagement, burn-out preventie, en het vinden van voldoening, zowel op het werk als in je persoonlijke leven.

Ondernemerscoaching

Je bent een ambitieuze ondernemer of directielid die alles uit het leven wil halen maar… je merkt dat je zoekende bent. Een bedrijf leiden, is topsport. Dit vraagt bepaalde skills die onmisbaar zijn. Met alleen talent red je het niet! Esther helpt met haar achtergrond in de topsport, ondernemers en directie met het krijgen van een topsport mindset. Zodat een glasheldere focus ontstaat en veel meer rust in het hoofd. Ondernemerscoaching 2.0.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over Beweging Op Elk Niveau

Zo pakken wij het aan

Bij Beweging Op Elk Niveau combineren we coaching met beweging. We gaan naar buiten. Ook al klinkt dat nu wellicht niet aantrekkelijk. Met onze aanpak gaan clienten ‘back to basic’ en komen rust, acceptatie en positiviteit weer terug.

We zijn in meerdere fases inzetbaar; als een medewerker al is uitgevallen of op het punt staat om uit te vallen. In alle gevallen is het uitgangspunt dat we iemand blij laten terugkeren op de werkvloer.

Onze coaches helpen je met een praktisch traject. We gaan niet alleen praten, we gaan doen. Jij gaat het doen. Door onze nuchtere aanpak, eerlijkheid en ervaring, kun jij op een actieve manier met jezelf aan de slag.

Ervaring delen is vooruitgang voor iedereen

0

kilometer gelopen

0

beoordelingen

0

mensen gecoacht

0

cursisten

Dit zeggen anderen over ons

June
Lees verder
Voordat ik Esther leerde kennen en mij opgaf voor het individuele coachingstraject, had ik niet zo heel veel met mindfulness. In mijn hoofd was het vol met zorgen over werk en thuis, en er was simpelweg geen ruimte om na te denken over mindfulness. En toch begon ik met het traject, want sessies in de buitenlucht spraken mij heel erg aan. Gewoon twee uur lopen, of het nou regende of niet, de boel loslaten en zien wat er komt, bleek effectief. Esther nam de leiding, we praatten, wandelden of fietsten, deden oefeningen die voor mij passend waren. En gaandeweg het traject kon ik weer rust en ruimte in mijn hoofd toelaten.
Lisette
Lees verder
Toen ik burn-out raakte kreeg ik de kans via mijn werkgever om coaching te volgen bij Esther. Zij geeft een geprotocolleerde behandeling gericht op herstel, samen wandelend of hardlopend in de buitenlucht. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching. Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past.
Bart
Lees verder
Door mijn Burn-out en een strijd in mijn lijf t.o.v. werk ben ik in contact gekomen met Coach Esther. Ik was zeer sceptisch voor een coach en al helemaal een wandel coach. Ik heb de stap toch gezet en ben daar blij mee! Mijn leven en denkwijze is veranderd vanuit ontspanning, mij is continu een spiegel voor gehouden wat heel confronterend was. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren er zijn mij zeer veel tools aangereikt waar ik ook op de lange termijn nog wat aan heb. Esther is een kundig, gedreven maar vooral vaardig in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Even sparren?

Hulp vragen kan moeilijk zijn. De stap naar coaching een hele grote. Daarom zijn we er ook nu voor je. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je even sparren over je situatie? Laat gerust je naam en nummer achter; we bellen je zonder enige verplichtingen.

FAQ

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag

Heb je vragen over onze coaching diensten, werkwijze of wat je van ons kunt verwachten? In onze veel gestelde vragen (FAQ) vind je een schat aan informatie. Mocht je nog andere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om jou te helpen.

Onze ervaring is dat we in 3 maanden vele stappen in de goede richting kunnen zetten. Wanneer de werkgever de coaching mogelijk maakt, ligt het voor de hand dat -wanneer dit van toepassing is- hij/zij ook de te behandelen punten die ten gunste zijn van jouw functioneren, met jou afstemt. De frequentie van sessies ligt in het begin van het traject wat hoger dan aan het eind. D.w.z. in het begin 1x per week, daarna 1x per twee weken en de laatste sessies zijn 1x per drie weken. Een sessie duurt 1,5 uur.Op een groene locatie bij jou in de buurt. In overleg kunnen we dit variëren.  

Het is zinvol om elke dag iets met het geleerde uit de sessies te oefenen. De herhaling die hierdoor optreedt, zorgt ervoor dat het in je ‚systeem' komt. Het proces is doorlopend, bewust en onbewust. Zo is 'meer bewust' worden van wat je doet, lastig in tijd te meten.  

Samen stemmen we af wat 'wel’ kan. Korte stukjes rustig wandelen en regelmatig op een bankje zitten, is wat dan vaak haalbaar is. Helaas. We werken van maandag t/m vrijdag overdag. Wel kunnen we in overleg vroeg in de ochtend een sessie plannen. Zeker. Er is een mogelijkheid om te verlengen en/of kan gekozen worden voor het online programma met levenslange toegang en een jaar lang 1x per kwartaal online live via zoom.

 

Niets over de inhoud van de coaching wordt door ons met derden gedeeld. Wel wordt halverwege en aan het eind van het traject een update over de voortgang gedeeld met jouw werkgever. De update stellen we samen op en wordt pas verstuurd (met jou in de cc) wanneer jij akkoord bent. 

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn de kosten voor coaching gedeeltelijk aftrekbaar en is de btw* te verrekenen.