Bore-out coach Meppel

Wat is een bore-out?

Voel jij je vaak futloos, nutteloos en vind je jouw leven oppervlakkig? Twijfel jij aan je mogelijkheden en capaciteiten? Zit je niet op de juiste werkplek omdat je bijvoorbeeld onder je niveau werkt? Breng je thuis jouw kostbare vrije tijd (te vaak) door met op de bank hangen? Dan heb je wellicht last van symptomen van een zogenoemde bore-out. Verveling. Werk of geen werk, jouw dag biedt niet de uitdaging die jij nodig hebt. Hierdoor voel je je ongemotiveerd en energieloos.

Bore-out herstel

Bewegen en naar buiten gaan, hoe zou dat jou kunnen helpen om van je bore-out af te komen? Samen bewegen in de natuur zorgt voor positieve prikkels en haalt je uit de sleur. Je dag krijgt een andere invulling, die zorgt voor de positieve energie die je nodig hebt. Die energie kun je goed gebruiken. Overal en altijd, maar ook op je werk. Zelfs wanneer je na een werkdag thuis komt, zou het toch welkom zijn dat je nog energie over hebt? Een bore-out heb je niet voor niks. Je mag weer opnieuw uitvinden wat jou positief raakt en waar jij blij van wordt.

Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met reflecterende gesprekken, mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP. Dit is onze doeltreffende methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en en je weer positief jezelf en jouw leven te laten kijken. Deze unieke aanpak maakt dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten, waardoor jij weer verder kunt.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Bore-out coach

Ik ben Esther. Samen met mijn team gecertificeerde coaches, werken we door heel Nederland. Eén van de coaches begeleidt jou tijdens jouw bore-out naar meer voldoening. Jij doet ertoe.

Zelf heb ik altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. Sinds mijn 7e schaats ik en vanaf mijn vijftiende ben ik fervent hardloper. De prestatiedruk was hoog. Vernieuwing, afwisseling en voldoening was voor mij belangrijk. Mijn uitdaging was dat ik mezelf niet voorbij liep.

Bore-out coach in omgeving Meppel

Het traject voor individuele coaching betreft een twaalfweeks traject waarbij we samen regelmatig de buitenlucht in gaan. Eén van de coaches uit ons team (of ikzelf) begeleidt jou tijdens jouw bore-out graag naar meer uitdaging, voldoening en energie. We werken buiten in de groene omgeving van Meppel. Op welke locatie de sessies precies zijn, is in overleg met de coach die jou gaat begeleiden. Maar nooit verder dan 20 a 30 minuten bij jou vandaan.

Ik wil een bore-out coach

We snappen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bellen we graag eerst even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee aan. De coach bij jou in de buurt neemt contact met je op nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen. Je kunt je vragen stellen en aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je uiteraard alle tijd om alles even te laten bezinken. We behandelen je vraag en gegevens discreet. Goed je snel te spreken!

Stuur een bericht

Liever direct contact?

Bedankt dat je overweegt om contact op te nemen. Wij begrijpen dat de eerste stap om hulp te zoeken vaak de moeilijkste is. Ons toegewijde en ervaren team staat klaar om naar je verhaal te luisteren.

Volg ons op social media

Dit zeggen anderen over ons

June
Lees verder
Voordat ik Esther leerde kennen en mij opgaf voor het individuele coachingstraject, had ik niet zo heel veel met mindfulness. In mijn hoofd was het vol met zorgen over werk en thuis, en er was simpelweg geen ruimte om na te denken over mindfulness. En toch begon ik met het traject, want sessies in de buitenlucht spraken mij heel erg aan. Gewoon twee uur lopen, of het nou regende of niet, de boel loslaten en zien wat er komt, bleek effectief. Esther nam de leiding, we praatten, wandelden of fietsten, deden oefeningen die voor mij passend waren. En gaandeweg het traject kon ik weer rust en ruimte in mijn hoofd toelaten.
Lisette
Lees verder
Toen ik burn-out raakte kreeg ik de kans via mijn werkgever om coaching te volgen bij Esther. Zij geeft een geprotocolleerde behandeling gericht op herstel, samen wandelend of hardlopend in de buitenlucht. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching. Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past.
Bart
Lees verder
Door mijn Burn-out en een strijd in mijn lijf t.o.v. werk ben ik in contact gekomen met Coach Esther. Ik was zeer sceptisch voor een coach en al helemaal een wandel coach. Ik heb de stap toch gezet en ben daar blij mee! Mijn leven en denkwijze is veranderd vanuit ontspanning, mij is continu een spiegel voor gehouden wat heel confronterend was. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren er zijn mij zeer veel tools aangereikt waar ik ook op de lange termijn nog wat aan heb. Esther is een kundig, gedreven maar vooral vaardig in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Even sparren?

Hulp vragen kan moeilijk zijn. De stap naar coaching een hele grote. Daarom zijn we er ook nu voor je. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je even sparren over je situatie? Laat gerust je naam en nummer achter; we bellen je zonder enige verplichtingen.

FAQ

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag

Heb je vragen over onze coaching diensten, werkwijze of wat je van ons kunt verwachten? In onze veel gestelde vragen (FAQ) vind je een schat aan informatie. Mocht je nog andere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om jou te helpen.

Onze ervaring is dat we in 3 maanden vele stappen in de goede richting kunnen zetten. Wanneer de werkgever de coaching mogelijk maakt, ligt het voor de hand dat -wanneer dit van toepassing is- hij/zij ook de te behandelen punten die ten gunste zijn van jouw functioneren, met jou afstemt. De frequentie van sessies ligt in het begin van het traject wat hoger dan aan het eind. D.w.z. in het begin 1x per week, daarna 1x per twee weken en de laatste sessies zijn 1x per drie weken. Een sessie duurt 1,5 uur.Op een groene locatie bij jou in de buurt. In overleg kunnen we dit variëren.  

Het is zinvol om elke dag iets met het geleerde uit de sessies te oefenen. De herhaling die hierdoor optreedt, zorgt ervoor dat het in je ‚systeem' komt. Het proces is doorlopend, bewust en onbewust. Zo is 'meer bewust' worden van wat je doet, lastig in tijd te meten.  

Samen stemmen we af wat 'wel’ kan. Korte stukjes rustig wandelen en regelmatig op een bankje zitten, is wat dan vaak haalbaar is. Helaas. We werken van maandag t/m vrijdag overdag. Wel kunnen we in overleg vroeg in de ochtend een sessie plannen. Zeker. Er is een mogelijkheid om te verlengen en/of kan gekozen worden voor het online programma met levenslange toegang en een jaar lang 1x per kwartaal online live via zoom.

 

Niets over de inhoud van de coaching wordt door ons met derden gedeeld. Wel wordt halverwege en aan het eind van het traject een update over de voortgang gedeeld met jouw werkgever. De update stellen we samen op en wordt pas verstuurd (met jou in de cc) wanneer jij akkoord bent. 

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn de kosten voor coaching gedeeltelijk aftrekbaar en is de btw* te verrekenen.