Burn-out coach Sittard

Burn-out in Sittard

Ben je vaak moe en heb je regelmatig hoofdpijn? Ben je onrustig in je hoofd en heb je moeite je te concentreren? Heb je weinig zin, zie je overal tegenop en komt er weinig uit je handen? Het zijn stuk voor stuk signalen die kunnen wijzen op een burn-out. Een slechte nachtrust, veel piekeren en ontevredenheid zijn eveneens symptomen.

Herstel van je burn-out

Je wil van je burn-out afkomen, maar wat helpt?

Bewegen! Beweging in de natuur heeft een bewezen positief effect op jouw lichaam en geest. Een gezonde dosis lichaamsbeweging in combinatie met reflecterende gesprekken, mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP. Dit is onze doeltreffende methode om jouw vicieuze cirkel te doorbreken en jouw gejaagdheid, stress-gevoelens, somberheid en vermoeidheid te verminderen. Deze unieke aanpak maakt ook dat jij loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten. De afgelopen jaren hebben wij meer dan 500 mensen met succes van hun burn-out af mogen helpen of een burn-out weten te voorkomen met behulp van deze basic aanpak.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over mij

Ik ben Esther. Ik heb altijd een grote passie gehad voor buiten zijn, buitensport en (mentale) beweging. Sinds mijn 7e schaats ik en vanaf mijn vijftiende ben ik fervent hardloper. De prestatiedruk was hoog en ik ging regelmatig over mijn grens heen. Niet alleen tijdens het sporten maar ook in het dagelijkse leven. Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met mindfulness was voor mij de sleutel. Dat in combinatie met het aanleren van een gezonde ademhaling en het loskomen van vaste denkpatronen en gewoonten. Met zorg en aandacht heb ik onder de vlag van Beweging Op Elk Niveau een team gecertificeerde coaches om mij heen verzameld zodat we in heel Nederland inzetbaar zijn. Altijd een coach in de buurt dus!

Burn-out coach in omgeving Sittard

Het traject voor individuele coaching betreft een twaalfweeks traject waarbij we samen regelmatig de buitenlucht in gaan. Eén van de coaches uit ons team (of ikzelf) begeleidt jou tijdens jouw burn-out graag naar meer rust in je hoofd en in je lijf. We werken buiten in de groene omgeving van Sittard. Op welke locatie de sessies precies zijn, is in overleg met de coach die jou gaat begeleiden. Maar nooit verder dan 20 a 30 minuten bij jou vandaan.

Ik wil een burn-out coach

We snappen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bellen we graag eerst even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee gaan. De coach bij jou in de buurt neemt contact met je op nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen. Je kunt je vragen stellen en aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je uiteraard alle tijd om alles even te laten bezinken. We behandelen je vraag en gegevens discreet. Goed je snel te spreken!

Stuur een bericht

Liever direct contact?

Bedankt dat je overweegt om contact op te nemen. Wij begrijpen dat de eerste stap om hulp te zoeken vaak de moeilijkste is. Ons toegewijde en ervaren team staat klaar om naar je verhaal te luisteren.

Volg ons op social media

Dit zeggen anderen over ons

June
Lees verder
Voordat ik Esther leerde kennen en mij opgaf voor het individuele coachingstraject, had ik niet zo heel veel met mindfulness. In mijn hoofd was het vol met zorgen over werk en thuis, en er was simpelweg geen ruimte om na te denken over mindfulness. En toch begon ik met het traject, want sessies in de buitenlucht spraken mij heel erg aan. Gewoon twee uur lopen, of het nou regende of niet, de boel loslaten en zien wat er komt, bleek effectief. Esther nam de leiding, we praatten, wandelden of fietsten, deden oefeningen die voor mij passend waren. En gaandeweg het traject kon ik weer rust en ruimte in mijn hoofd toelaten.
Lisette
Lees verder
Toen ik burn-out raakte kreeg ik de kans via mijn werkgever om coaching te volgen bij Esther. Zij geeft een geprotocolleerde behandeling gericht op herstel, samen wandelend of hardlopend in de buitenlucht. Esther is een warme persoonlijkheid die waar nodig ook af kan wijken van de geplande inhoud van de sessie als je bijvoorbeeld vooral een luisterend oor nodig hebt, of te weinig concentratie hebt om nu intensief bezig te zijn met coaching. Wat echt geweldig is, is dat ze in staat is om aan te voelen welke benadering bij jou past.
Bart
Lees verder
Door mijn Burn-out en een strijd in mijn lijf t.o.v. werk ben ik in contact gekomen met Coach Esther. Ik was zeer sceptisch voor een coach en al helemaal een wandel coach. Ik heb de stap toch gezet en ben daar blij mee! Mijn leven en denkwijze is veranderd vanuit ontspanning, mij is continu een spiegel voor gehouden wat heel confronterend was. De aanpak heb ik als heel fijn ervaren er zijn mij zeer veel tools aangereikt waar ik ook op de lange termijn nog wat aan heb. Esther is een kundig, gedreven maar vooral vaardig in het overbrengen van alle tools en tricks en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Even sparren?

Hulp vragen kan moeilijk zijn. De stap naar coaching een hele grote. Daarom zijn we er ook nu voor je. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je even sparren over je situatie? Laat gerust je naam en nummer achter; we bellen je zonder enige verplichtingen.

FAQ

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag

Heb je vragen over onze coaching diensten, werkwijze of wat je van ons kunt verwachten? In onze veel gestelde vragen (FAQ) vind je een schat aan informatie. Mocht je nog andere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om jou te helpen.

Onze ervaring is dat we in 3 maanden vele stappen in de goede richting kunnen zetten. Wanneer de werkgever de coaching mogelijk maakt, ligt het voor de hand dat -wanneer dit van toepassing is- hij/zij ook de te behandelen punten die ten gunste zijn van jouw functioneren, met jou afstemt. De frequentie van sessies ligt in het begin van het traject wat hoger dan aan het eind. D.w.z. in het begin 1x per week, daarna 1x per twee weken en de laatste sessies zijn 1x per drie weken. Een sessie duurt 1,5 uur.Op een groene locatie bij jou in de buurt. In overleg kunnen we dit variëren.  

Het is zinvol om elke dag iets met het geleerde uit de sessies te oefenen. De herhaling die hierdoor optreedt, zorgt ervoor dat het in je ‚systeem' komt. Het proces is doorlopend, bewust en onbewust. Zo is 'meer bewust' worden van wat je doet, lastig in tijd te meten.  

Samen stemmen we af wat 'wel’ kan. Korte stukjes rustig wandelen en regelmatig op een bankje zitten, is wat dan vaak haalbaar is. Helaas. We werken van maandag t/m vrijdag overdag. Wel kunnen we in overleg vroeg in de ochtend een sessie plannen. Zeker. Er is een mogelijkheid om te verlengen en/of kan gekozen worden voor het online programma met levenslange toegang en een jaar lang 1x per kwartaal online live via zoom.

 

Niets over de inhoud van de coaching wordt door ons met derden gedeeld. Wel wordt halverwege en aan het eind van het traject een update over de voortgang gedeeld met jouw werkgever. De update stellen we samen op en wordt pas verstuurd (met jou in de cc) wanneer jij akkoord bent. 

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn de kosten voor coaching gedeeltelijk aftrekbaar en is de btw* te verrekenen.