Dagny belde mij naar aanleiding van een bericht dat zij op Instagram voorbij had zien komen. Elk coachingstraject is bijzonder en uniek. Zo ook dit traject. Dagny vertelt:

“Een lange periode van tobben, wikken en wegen met bijna alles in mijn leven, bracht mij een coach met wie ik al bewegend, in en met ruimte, evenwicht kon gaan ervaren. Intuïtief koos ik voor Esther van der Salm, op basis van haar uitstraling en sportieve geschiedenis. Ik voelde overeenkomsten en verschillen waar ik mezelf mee zou kunnen ‘voeden’, zo voelde het besluit haar als coach te vragen.
Vanaf het eerste moment werd ik bevestigd en zelfs overstegen in mijn verwachtingen. Een bron aan levensechte, ongekunstelde, pure en eerlijke sturing kwam gedurende de sessies op mij af, waarin de tijd leek te vliegen.
Alles wat voor mij van belang was op het gebied van moederschap, alleenstaand-ouderschap, partnerschap, zelfliefde, vrouw-zijn, grenzen, communicatie heb ik mogen opslurpen. De woorden resoneren na die ik nog niet heb kunnen vatten in het hier, nu, daar en straks.
Het zijn geen trucjes die ze aanleert, geen geknutsel, geen rommeligheid. Ze is concreet, zuiver, echt, zonder franjes, met een groot hart en een beeldschoon vermogen mensen in beweging te krijgen op elk niveau van het bestaan”. Dagny.

⭐️Wil jij, net als Dagny, ook aan de slag met dat waar jij beter in wil worden? En ben je benieuwd of deze aanpak van buitencoaching bij jou past? Dan is een introductiesessie misschien iets voor jou.

Wat bovendien goed is om te weten dat de meeste werkgevers tegenwoordig een coachingstraject vergoeden. Zij hebben net als jij, er baat bij dat (langdurige) uitval wordt voorkomen. De kosten voor een coachingstraject zijn voor de werkgever belasting aftrekbaar. 

Hartelijke groet,

Esther van der Salm
www.bewegingopelkniveau.nl 
Info@bewegingopelkniveau.nl
0640093007

Een gedachte over “Coaching zonder franjes..

  1. Mooi,Lieverd…..fijn zulke positieve reacties!!💕💋

Geef een reactie