Coaching voor Burn-out en Bore-out herstel en meer

Bij Beweging op elk Niveau bieden wij een uniek 3-maanden coachingstraject in de buitenlucht, onder begeleiding van onze gespecialiseerde coaches. Ons team is verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een coach in de buurt.

Vind je ritme terug - Ontdek de kracht van beweging

Voel je je vermoeid, uitgeput, of gewoonweg verveeld op het werk? Beweging op elk Niveau helpt je jouw energie en motivatie te hervinden door middel van gespecialiseerde coaching. Wij bieden optimale ondersteuning voor zowel burn-out als bore-out situaties, persoonlijke issues, onrustige privé omstandigheden en zorgen dat je weer het beste uit jezelf kunt halen. Voor werkgevers en werknemers: ontdek de transformatieve kracht van beweging en vind je ritme terug in werk en leven.

Voor werknemers

Die voelen dat ze tegen hun grenzen aanlopen en weer hun energieke, contente zelf wil worden, op een prettige manier.

Voor werkgevers

Die zich zorgen maken over (langdurig) ziekteverzuim en hun team graag duurzaam willen ondersteunen.

Voor iedereen

Die zoekt naar rust in het hoofd, manieren om energieker te zijn en het gevoel wil hebben ècht te leven. Volledig online.

beweging op elk niveau, burn-out en bore-out coach

Make yourself a priority. We will do the same.

Over Beweging Op Elk Niveau

Zo pakken wij het aan

Bij Beweging Op Elk Niveau combineren we coaching met beweging. We gaan naar buiten. Ook al klinkt dat nu wellicht niet aantrekkelijk. Met onze aanpak gaan clienten ‘back to basic’ en komen rust, acceptatie en positiviteit weer terug.

We zijn in meerdere fases inzetbaar; als een medewerker al is uitgevallen of op het punt staat om uit te vallen. In alle gevallen is het uitgangspunt dat we iemand blij laten terugkeren op de werkvloer.

Onze coaches helpen je met een praktisch traject. We gaan niet alleen praten, we gaan doen. Jij gaat het doen. Door onze nuchtere aanpak, eerlijkheid en ervaring, kun jij op een actieve manier met jezelf aan de slag.

Dit kunnen we doen

Onze diensten

Bij Beweging op elk Niveau streven we ernaar om een breed scala aan diensten aan te bieden die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Of je nu worstelt met de uitdagingen van een burn-out of bore-out, preventieve maatregelen wilt treffen om deze situaties te vermijden of gewoon je persoonlijke of professionele groei wilt bevorderen.

Online coaching

Nu direct behoefte aan praktische handvaten voor rust in je hoofd en in je leven? Onze online coachingstools helpen je direct naar meer balans en laten je laagdrempelig kennismaken met ons.

E-books

Onze e-books zijn ontworpen om inzicht te bieden in stressmanagement, burn-out preventie, en het vinden van voldoening, zowel op het werk als in je persoonlijke leven.

Premium Coaching voor Ondernemers en directie

Een bedrijf leiden, is topsport. Zowel praktisch als vanuit je gevoel snel keuzes kunnen maken en focussen op je doel. Met alleen talent red je het niet! Als ex-marathonschaatser op het hoogste niveau helpt Esther je met een glasheldere focus en vooral rust in het hoofd. Ondernemerscoaching 2.0.

Dit zeggen anderen over ons

Maayke
Lees verder
Rust, acceptatie, kracht en vertrouwen: woorden die op hoog mijn wensenlijstje stonden, maar waar ik een paar maanden geleden voor mijn gevoel nog niet bij kon. Vanaf ons eerste contact heeft Esther mij op verschillende fronten in beweging gezet, zodat o.a. vastgeroeste patronen en denkwijzen werden doorbroken. Zo maakt inmiddels “ik moet..” steeds vaker plaats voor “ik ga..”, ben ik milder naar mezelf en is er meer acceptatie. Heerlijk! Heel dankbaar voor deze waardevolle investering.
Dagny
Lees verder
Een bron aan levensechte, ongekunstelde, pure en eerlijke sturing kwam gedurende de sessies op mij af, waarin de tijd leek te vliegen. Alles wat voor mij van belang was op het gebied van moederschap, alleenstaand-ouderschap, partnerschap, zelfliefde, vrouw-zijn, grenzen, communicatie heb ik mogen opslurpen. De woorden resoneren na die ik nog niet heb kunnen vatten in het hier, nu, daar en straks. Het zijn geen trucjes die ze aanleert, geen geknutsel, geen rommeligheid. Ze is concreet, zuiver, echt, zonder franjes met een groot hart en een beeldschoon vermogen mensen in beweging te krijgen op elk niveau van het bestaan.
Lieke
Lees verder
Na een periode van twijfelen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een traject met Esther gestart. Dit, omdat ik het erg lastig vind om los te laten. Door middel van in de buitenlucht zijn, te wandelen, fietsen, praten, mediteren, yoga oefeningen te doen en NLP oefeningen, is het mij gelukt om meer te genieten in het hier en nu. Maar ook vaker naar buiten te gaan, meer te bewegen en zelfs 10 minuten per dag te mediteren! Esther is een geweldige, empathische, lieve en kundige coach! Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken om zoveel relaxter in het leven te staan, maar door haar liefdevolle hulp is het toch echt gelukt.

Ervaring delen is vooruitgang voor iedereen

0

kilometer gelopen

0

beoordelingen

0

mensen gecoacht

0

cursisten

Prikkel je brein

Lees onze blog

Ontwikkeling

Fear of missing out

FOMO, oftewel ‘Fear Of Missing Out’. Ik kom het regelmatig tegen bij cliënten. Bang zijn iets te missen en daar min of meer nerveus van

Lees verder »
Liever lekker luisteren?

Hier vind je onze podcast

0:00 / 0:00
Zoveel stress, ik sliep niet meer... Afl.55
0:00 / 0:00
20 tips voor meer zelfvertrouwen. Afl.54