“Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd en kamp al jaren met soms hevige depressieve klachten, alles is dan zwart-wit. Ik vond het leven af en toe niet meer leuk en gebruikte 15 jaar lang medicijnen, sinds 3 jaar niet meer. In het verleden had ik vaak hulp maar de depressieve klachten kwamen steeds terug.

Mijn dochter vertelde over Beweging op elk niveau van Esther van der Salm. Ze vertelde dat het individuele coaching in de buitenlucht was, dat klonk mij prettig in de oren. Na erover nagedacht te hebben, zocht ik contact met Esther en maakte een afspraak. Er was gelijk een klik. Esther is een lieve warme vrouw, zonder oordeel. Ik leerde van haar verschillende tools waar ik direct wat mee kon. Soms ging het een stapje vooruit en de keer daarna was het weer vervelend.

Maar gaandeweg kreeg ik wel het gevoel dat ik vooruitging. Elke keer andere oefeningen, het was leerzaam. Esther maakte me ook heel bewust van de omgeving en mijn zintuigen. De laatste twee sessies ging het opwaarts, was het leven weer wat leuker en kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik er controle over kreeg. Esther heeft mij voorgehouden dat je altijd een keuze hebt met wat je doet. Vooral de NLP oefeningen waren bijzonder.

Het traject zit erop. Esther hartelijk bedankt voor je warmte en aandacht, ik zal je missen. Ik ben van een 1 naar een 8 gegaan, dus vele stappen vooruit. Het zal misschien een keer een 7 worden, maar ik zal steeds de aantekeningen die Esther heeft gegeven, blijven gebruiken. Mijn leven is waardevoller geworden, ik ben gelukkiger en meer tevreden met mezelf. Ik zou het een ieder aanraden, een waardevol cadeau voor jezelf. Veel goeds voor een ieder, je verdient het”. Barbara

Wil jij net als Barbara aan jezelf werken? Vraag je jezelf af of deze aanpak bij jou past? Boek dan een introductiesessie.

Goed om te weten dat werkgevers steeds vaker bereid zijn een coachingstraject te vergoeden ter voorkoming van uitval. Maar ook om het ziekteverzuim terug te dringen met als doel dat jij met frisse moed eerder terugkeert in het arbeidsproces.

Ik ontmoet je graag!

Hartelijke groet,

Esther van der Salm

info@bewegingopelkniveau.nl

0640093007

Een gedachte over “Van een 1 naar een 8..

Geef een reactie